Cele mai bune filme despre seductie

"Basic Instinct/ Instinct primar", "Original Sin/ Pacat originar" si "Eyes Wide Shut/ Cu ochii larg inchisi" se numara printre cele mai bune filme realizate vreodata, dar si printre acele productii cinematografice in care seductia a avut un cuvant puternic de spus. Cele mai bune filmedespre seductie: "Basic Instinct/ Instinct primar" (1992) Un thriller invaluit in mister, "Basic Instinct" il prezinta pe detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la politia din San Francisco, investigand moartea unei foste vedete rock si descopera ca acesta a fost injunghiat de 31 de ori de o femeie cu care intretinuse relatii sexuale.

acum 64 luni (23 Jun 2015)

"Basic Instinct/ Instinct primar", "Original Sin/ Pacat originar" si "Eyes Wide Shut/ Cu ochii larg inchisi" se numara printre cele mai bune filme realizate vreodata, dar si printre acele productii cinematografice in care seductia a avut un cuvant puternic de spus. Totodata, actrite precum Sharon Stone, Angelina Jolie si Nicole Kidman au atribuit un nou sens conceptului de "femeie fatala", care poate avea la picioarele sale orice barbat. "Adevarul" va prezinta astazi cele mai bune filme despre seductie: Cele mai bune filme despre seductie: "Lolita" (1997)

Drama-romantica "Lolita", regizata de Adrian Lyne si bazata pe cartea omonima a scriitorului rus Vladimir Nabokov, ofera o lectie de viata tulburatoare, desi nu este una tocmai morala. Filmul spune povestea Lolitei, o fata in varsta de numai 12 ani, interpretata de actrita Dominique Swain, care reprezinta si factorul cheie in satisfacerea dorintelor sexuale ale unui profesor britanic, care, ajuns in Statele Unite, inchiriaza o camera in casa Charlottei Haze (Melanie Griffith), mama Lolitei. Prins in mrejele fetei si tentant de formele acesteia inca din prima secunda in care a zarit-o, profesorul Humbert (Jeremy Irons) se abate de la nomele morale. Desi se casatorese cu Charlotte, pentru a fi mai aproape de ispita sa, Humbert cade prada slabiciunilor sale instinctuale, iar cum ademenirea este fatala si peste puterile sale, el ajunge sa-si distruga ratiunea, cariera si, in cele din urma, intreaga viata. Lungmetrajul nareaza povestea personajului Lester Burnham (Kevin Spacey), un barbat trecut de prima tinerete, care dezvolta o pasiune periculoasa pentru una dintre cele mai bune prietene ale fiicei sale adolescente. Cele mai bune filme despre seductie: "Eyes Wide Shut/ Cu ochii larg inchisi" (1999)

Regizorul Stanley Kubrick, alaturi de actorii Nicole Kidman si Tom Cruise au asigurat succesul, dar si suspansul si speculatiile unuia dintre cele mai controversate filme ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro