Cele mai bune destinatii turistice pentru gurmanzi

Cele mai bune destinatii turistice pentru gurmanzi

Pentru a experimenta cele mai bune bucate, trebuie sa calatoresti intr-o tara care este recunoscuta pentru preparatele fabuloase, dar exista atat de multe tari cu atat de multe mancaruri bune incat e greu de ales. Exista o anumita metoda de sedere la masa, de a manca, de a bea, de a merge si de a vorbi, reguli care se aplica pentru a savura fiecare delicatesa. "Life Hack" recomanda resturantul de la statia de metrou Tokyo ca fiind cel mai bun in materie de sushi, chef Jiro fiind cel mai priceput in acest sens. Acolo, te vei putea bucura de cele mai proaspete de fructe de mare, alaturi de o vedere frumoasa.

acum 69 luni (14 Nov 2016)

Pentru a experimenta cele mai bune bucate, trebuie sa calatoresti intr-o tara care este recunoscuta pentru preparatele fabuloase, dar exista atat de multe tari cu atat de multe mancaruri bune incat e greu de ales. De aceea, "Life Hack" a intocmit o lista cu tari care provoaca bucurie in stomac, dar si in minte. Bangladesh, taramul pe care mancarea de strada are un gust divin pe timp de iarna

Poate fi surprinzator sa numesti Bangladeshul drept un taram cu preparate inedite. Bangladesh este tara care are cele mai delicioase mancaruri de strada, printre care iaurt delicios si "Chai", adica ceai local. Acest fel de mancare te incalzeste imediat si te faci sa mai vrei. Apoi, puteti incerca "Bhapa Pittas", un aluat de foi care poate fi mancat cu zahar brun si fulgi de nuci de cocos. De asemenea, turistii pot vizita Cox Bazaar, una dintre cele mai lungi plaje din lume, acolo unde mancarurile sunt la fel de delicioase.

FOTO Life Hack/ Marufish Japonia, tara care apreciaza bunele maniere

Japonia este plina de valori clasice si internationale. Exista o anumita metoda de sedere la masa, de a manca, de a bea, de a merge si de a vorbi, reguli care se aplica pentru a savura fiecare delicatesa. Tara inconjurata de ocean, Japonia este unul dintre cei mai mari producatori de peste proaspat din lume. Felia de peste proaspat, patul de ore si amestecul picat de ierburi au facut ca aceasta mancare sa fie adorata. Pentru iubitorii de carne de peste, Japonia este o destinatie de bifat. Aici, pestele se mananca cu mainile, se apuca cu trei degete, se inbiba cu sos de soia iar la final farfuria se curata. Trebuie sa iti arati respectul pentru mancare, doar asa vei avea la dispozitie o gama larga de carne de peste. "Life Hack" recomanda resturantul de la statia de metrou Tokyo ca fiind cel mai bun in materie de sushi, chef Jiro fiind cel mai priceput in acest sens.

FOTO Life Hack/ Bradley Temperley Italia, locul unde mancare si vinul se intalnes... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro