Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: retete de marinate a la Jamie Oliver Marinata de iaurt, menta si limeta - 1 galetusa de 500 ml iaurt - 2 maini de menta proaspata, tocata - coaja si sucul de la 2 limete - 1 lingura seminte de coriandru, zdrobite - sare si piper negru proaspat macinat - cateva linguri de ulei de masline Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si apoi se toarna, pana la acoperire, peste carnea de pui.

acum 51 luni (8 Dec 2015)

Carnea de pui se imbina armonios cu o multime de condimente si mirodenii, care ii potenteaza gustul garantat, oferindu-ne posibilitatea sa transformam o reteta simpla, de pus pe masa la pranz, intr-o reteta extravaganta, cu care sa ne impresionam invitatii la petreceri in familie.

Usturoi si slanina afumata, miere si migdale, sofran sau curry, ulei de masline si ierburi mediteraneene, caise si scortisoara, vin alb si marmelada de portocale cu cimbru, unt si lamaie, vin rosu cu ciuperci si chiar sos de ciocolata. Cele mai bune condimente pentru carnea de pui pregatita pe gratar In cazul in care sunteti la dieta, carnea de pui la gratar este o gustare ideala, care se imbina de minune cu o garnitura de orez sau de cartofi natur. Cele mai bune condimente pentru carnea de pui pregatita la cuptor Pentru a obtine o carne de pui frageda, marineaza puiul inainte de gatit, timp de o ora, impreuna cu aceste condimente: marar, patrunjel si busuioc proaspete, amestecate cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie. Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: retete de marinate a la Jamie Oliver Marinata de iaurt, menta si limeta - 1 galetusa de 500 ml iaurt - 2 maini de menta proaspata, tocata - coaja si sucul de la 2 limete - 1 lingura seminte de coriandru, zdrobite - sare si piper negru proaspat macinat - cateva linguri de ulei de masline Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si apoi se toarna, pana la acoperire, peste carnea de pui. Amestec iute si parfumat - 2 linguri seminte de fenicul - 2 linguri seminte de chimen - 2 linguri seminte de coriandru - 1/2 lingura seminte de schinduf - 1/2 lingura boabe de piper negru - 1 boaba de cuisoare - 1/2 bat de scortisoara - 2 pastai de cardamon - sare si piper negru proaspat macinat Se pun toate ingredientele intr-o tigaie si se tin putin pe aragaz, la foc mic, dupa care se zdrobesc pana se transforma in pudra. Amestec de condimente picant - 2 linguri paprica - 2 linguri ardei iuti cayenne - 1 lingura boabe de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro