Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat necasatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat necasatorit la un interviu de angajare?

N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada... Cerere in casatorie Tanarul se prezinta la tatal iubitei: - Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra.

acum 89 luni (19 Aug 2015)

Interviu de angajare

La interviul pentru angajare: - Sunteti casatorit? - Ne pare rau, noi avem nevoie de persoane care sunt obisnuite sa se subordoneze...

Dezavantaje

Cum e sa fii insurat, Mitica? - Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada... - Nici asta n-am voie!

Printul fericit

A fost odata un print care intr-o zi a intrebat-o pe o frumoasa printesa: - Vrei sa fii sotia mea? Si de atunci printul a trait multi ani fericiti si poate mai traieste si acum, umbland la vanatoare si la pescuit cu prietenii si band multa bere, imbatandu-se de cate ori pofteste, jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand amor cu toate vecinele si prietenele.

Sarbatoare

Chelner, ce vin ne recomanzi astazi, la aniversarea casatoriei? Vreti sa sarbatoriti sau vreti sa uitati?

Cerere in casatorie

Tanarul se prezinta la tatal iubitei: - Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra. - Cu sotia ati vorbit deja? - Da, dar daca se poate, as ramane totusi la fiica dumneavoastra.

Casatorie interzisa

Sotia ii spune sotului: - Mai bine ma casatoream cu dracul! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro