Cele mai bune bancuri cu soacre. Cu ce instrument se gandeste ginerele sa-i faca gauri in urechi soacrei

Cele mai bune bancuri cu soacre. Cu ce instrument se gandeste ginerele sa-i faca gauri in urechi soacrei

La un interviu de angajare: - Sunteti casatorit ? Un tip se apropie si intreaba: - Cine a murit ? Dupa o vreme se arunca din nou soacra in fantana, o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza. Unul din ei inarmat cu un pistol intreaba un client al bancii: - M-ai vazut pe mine intrand si jefuind banca? - Multumesc, dar cu pusca ce vrei sa faci ?

acum 45 luni (29 Jan 2017)

La un interviu de angajare: - Sunteti casatorit ? Cum va intelegeti cu soacra ? - Nu sunt casatorit. - Ne pare rau, noi avem nevoie de persoane care sunt obisnuite sa se subordoneze... Un cortegiu ciudat: dupa dric urma un tip, un caine fioros si, la mare distanta vreo cincizeci de oameni. Un tip se apropie si intreaba: - Cine a murit ? - Soacra-mea, raspunde tipul, a muscat-o cainele asta. - Nu-mi imprumuti si mie cainele? - Ba da, dar aseaza-te la coada... La tribunal: - Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. - Nevasta-mea mi-a zis... - Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta isi iubea foarte mult mama! - Asa e, dar inainte de a pleca, in ziua respectiv, mi-a zis: "Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!" Primul ginere o vede si se duce repede si o salveaza. A doua zi acesta gaseste in fata casei o Dacie cu un biletel pe el pe care scria "Cu drag, mama soacra!". Dupa o vreme se arunca din nou soacra in fantana, o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza. Hotarata sa faca si ultima proba se arunca iar in fantana asteptand sa fie salvata de cel de-al treilea ginere. Acesta in schimb se gandeste: "Daca primului i-a dat o Dacie, celui de-al doilea un Trabant, inseamna ca mie o sa-mi dea o bicicleta. A doua zi de dimineata se trezeste cel de-al treilea ginere cu un Ferrari ultimul model la poarta, cu un biletel pe care scria: "Cu drag, tata socru". - Ba, Vasile, o murit soacra-ta, vino repede acasa. Dar Vasile striga: - Ba, Ioane, prima oara lucru si dupa aceea distractia. - Cat timp sunt bine primita cu drag, fiule. - Ce pacat! Unul din ei inarmat cu un pistol intreaba un client al bancii:

- M-ai vazut pe mine intrand si jefuind banca? - Da, ii raspunde barbatul speriat. - M-ai vazut pe mine intrand si jefuind banca? - Da, raspunde timid aceasta. - M-ai vazut pe mine jefuind banca? - Eu nu te-am vazut bine, insa uite cum se uita la tine soacra-mea, raspunde acesta aratand spre femeie.8. Soa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro