Cele mai bogate femei musulmane din lume

Cele mai bogate femei musulmane din lume

Si, desi s-ar putea bucura in liniste de averea familiilor lor, ele insele conduc companii de miliarde de dolari, altele detin propriile banci ori conduc afacerile familiei.

acum 27 luni (30 May 2017)

Si, desi s-ar putea bucura in liniste de averea familiilor lor, ele insele conduc companii de miliarde de dolari, altele detin propriile banci ori conduc afacerile familiei. Iata care sunt cele mai avute femei din lumea musulmana, pentru care valul n-a fost un impediment, la care fie au renuntat, fie l-au transformat intr-un instrument de seductie si de putere.

Printesa Ameera al-Taweel din Arabia Saudita

Are 31 de ani si este de opt ani sotia printului Al Waleed bin Talal, nepotul regelui saudit Abdullah. A castigat admiratia occidentala prin inteligenta, sarm, proiectele de sustinere a intereselor femeilor arabe, dar si prin demersurile umanitare fata de tarile defavorizate economic. Daca sotul ei este un afacerist pe care revista Forbes l-a plasat pe locul 26 in topul celor mai bogati oameni ai lumii, cu o avere de 25 de miliarde de dolari, printesa Ameerah conduce fundatia Alwaleed bin Talal pentru combaterea saraciei mondiale si sustinerea drepturilor tineretului si ale femeilor saudite - printre care si conducerea automobilului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro