Cele mai asteptate 5 meciuri din grupe de la Cupa Mondiala 2018 din Rusia

Cele mai asteptate 5 meciuri din grupe de la Cupa Mondiala 2018 din Rusia

Potentialele dueluri intre cele 3 superstaruri insa mai au de asteptat, iar pentru inceput ne vom indrepta atentia catre cele mai interesante 5 meciuri din faza grupelor, care au fost prefatate de catre specialisti. Rusia vs Arabia Saudita 14 iunie, ora 18:00, Stadionul Lujniki, Moscova Chiar daca grupa A nu pare sa fie una foarte interesanta, intrucat avem o singura favorita clara la castigarea grupei, si anume Uruguay, meciul de deschidere al Campionatului Mondial de Fotbal a fost, este si va fi intotdeauna un moment special, intrucat este precedat de ceremonia de deschidere a turneului final.

acum 9 luni (13 Mar 2018)

Potentialele dueluri intre cele 3 superstaruri insa mai au de asteptat, iar pentru inceput ne vom indrepta atentia catre cele mai interesante 5 meciuri din faza grupelor, care au fost prefatate de catre specialisti. Rusia vs Arabia Saudita

14 iunie, ora 18:00, Stadionul Lujniki, Moscova

Chiar daca grupa A nu pare sa fie una foarte interesanta, intrucat avem o singura favorita clara la castigarea grupei, si anume Uruguay, meciul de deschidere al Campionatului Mondial de Fotbal a fost, este si va fi intotdeauna un moment special, intrucat este precedat de ceremonia de deschidere a turneului final. De altfel, tara gazda si adversara sa din meciul de debut sunt cele mai slab clasate reprezentative in clasamentul FIFA dintre cele 32 de participante.

Cote la pariuri: Victorie Rusia @ 1.33, Egalitate @ 4.75, Victorie Arabia Saudita @ 11.50 Portugalia vs Spania

15 iunie, ora 19:00, Stadionul Olimpic Fist, Soci

Singura necunoscuta in grupa B este ordinea celor doua mari favorite: Campioana Europeana Portugalia si fosta Campioana Mondiala, Spania. Lusitanii au un moral foarte bun dupa ce au reusit sa castige primul turneu final in urma cu doi ani, iar superstarul Cristiano Ronaldo, ajuns deja la varsta de 33 de ani, are acum ultima sansa de a-si trece in palmares acest trofeu.

Cote la pariuri: Victorie Portugalia @ 4.15, Egalitate @ 3.55, Victorie Spania @ 1.90

STIAI CA: Gasesti pronosticuri la Campionatul Mondial 2018 si analizate detaliate pentru fiecare meci pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania? Argentina vs Islanda

16 iunie, ora 16:00, Otkritie Arena, Moscova

Grupa D este una intr-adevar interesanta, fapt pentru care a si primit titulatura de "Grupa mortii" la aceasta editie a Cupei Mondiale.

Sa nu uitam insa ca Islanda, cea mai mica tara ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro