Cele mai accesibile destinatii pentru luna de miere in noiembrie. De ce este Egiptul prima recomandare

Cele mai accesibile destinatii pentru luna de miere in noiembrie. De ce este Egiptul prima recomandare

Un sejur de 7 nopti cu avion din Budapesta sau Bucuresti , hotel de 4* demipensiune, bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport- hotel - aeroport , bagaj de mana si bagaj de cala incepe de la 690 euro/per/sejur. Un sejur de 7 nopti cu avion din Budapesta sau Bucuresti, cazare la hotel de 4* cu mic dejun, bilete de avion , taxe de aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, bagaj de mana si bagaj de cala inclus incepe de la 790 euro/pers/sejur.

acum 77 luni (23 Oct 2016)

Ati ales sa faceti nunta in extra sezon pentru a scapa de aglomeratiue, agitatie si caldura, dar va faceti griji cu privire la destinatia lunii voastre de miere? Agentiile de turism afirma ca cei care evita vara din Romania pentru a pleca in luna de miere au suficiente variante pentru un sejur de vin la aceleasi costuri, in destinatii extraordinare.

Pentru a veni in intampinarea tinerilor casatoriti , am facut o selectie de destinatii potrivite pentru aceasta perioada atat pentru cei cu buget mai redus cat si pentru cei care vor o luna de miere intr-o destinatie exotica. Temperaturile in aceasta luna sunt peste 30 de grade, apa marii are o temperatura de 24 de grade. Un sejur de 7 nopti in Egipt, zona Hurghada cu avion din Budapesta, cazare la hotel 5* all inclusive incepe de la 449 euro/pers/sejur cu taxe de aeroport incluse, asistenta turistica, bagaj de mana si bagaj de cala." Aceste insule au o temperatura constanta pe toata perioada anului, astfel ca o luna de miere in aceste insule in luna noiembrie nu ofera nici un dezavantaj fata de sejururile pe perioada de vara. Un sejur de 7 nopti cu avion din Budapesta sau Bucuresti , hotel de 4* demipensiune, bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport- hotel - aeroport , bagaj de mana si bagaj de cala incepe de la 690 euro/per/sejur. In ultimul timp a devenit una din destinatiile preferate pentru luna de miere oferind hoteluri de lux la tarife accesibile, plaje de vis si peisaje exotice.", descrie reprezentantul agentiei Paralela45 destinatia.

Un sejur de 7 nopti cu avion din Budapesta sau Bucuresti, cazare la hotel de 4* cu mic dejun, bilete de avion , taxe de aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, bagaj de mana si bagaj de cala inclus incepe de la 790 euro/pers/sejur.

Inainte de a rezerva orice destinatie pentru luna de miere consultati-va cu agentul de turism si despre documentele necesare calatoriei, unele destinatii ne... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro