Cele 6 "pacate" infractionale ale vicepresedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor, retinut de procurorii DNA, pentru 24 de ore

Cele 6

In ce consta ajutorul lui Dolineaschi Concret, sus'in procurorii, ajutorul dat de Dolineaschi Andrei a constat in: - solicitarea si obtinerea unor documente cu caracter confidential de la persoane cu functii de decizie in cadrul ANAF ce au fost transmise ulterior inculpatului Govor Mircea Vasile, - transmiterea solicitarilor pe care inculpatul Govor Mircea Vasile le facea in sensul aratat mai sus, catre factorii de decizie din cadrul ANAF, - punerea in legatura directa a inculpatului Govor Mircea Vasile cu factorii de decizie din cadrul ANAF etc.) Ce spun procurorii DNA despre Mircea Govor Conform comunicatului DNA, Mircea Govor a fost retinut, pentru 24 de ore, fiind acuzat de procurori de savarsirea a 6 infractiuni, dupa cum urmeaza: 2 infractiuni de trafic de influenta, in calitate de sef al PSD Satu Mare si 4, de santaj in forma agravata, in calitate de "mentor" al unei publicatii locale, de vicepresedinte al CJ Satu Mare, sau de presedinte al PSD Satu Mare.

acum 87 luni (17 Dec 2015)

Update Instanta suprema a decis, joi, luarea masurii arestului la domiciliu in cazul presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean, in dosarul in care este acuzat de santaj si interventii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la AJFP.

Judecatorul de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de arestare preventiva a lui Mircea Govor si a dispus luarea masurii arestului la domiciliu.

In urma deciziei de joi, Mircea Govor va fi eliberat din Arestul Capitalei cand ii va expira ordonanta de retinere emisa miercuri de procurorii anticoruptie. Liderul PSD Satu Mare va fi plasat, de joi seara, in arest la domiciliu, avand de respectat mai multe obligatii dispuse de instanta in cadrul masurii preventive.

Ce spune Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a iesit de la DNA, unde a fost audiat in dosarul in care a fost retinut liderul PSD Satu Mare, Vasile Govor, Dragnea declarand ca tot ceea ce a avut de spus a spus in fata procurorilor si ca a fost chemat ca martor, pentru ca "la un moment dat a avut o functie politica".

De asemenea, intrebat de jurnalisti daca a ramas cu calitatea de martor si dupa declaratiile date anchetatorilor, Dragnea a raspuns zambind: "Exact.

Ce acuzatii i se aduc deputatului Dolineaschi

Deputatul Andrei Dolineaschi este urmarit penal de procurorii DNA pentru complicitate la folosirea influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unui partid politic, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, in acest dosar.

Potrivit procurorilor, in perioada august-octombrie 2013, Govor in calitate de presedinte al organizatiei judetene a PSD si vicepresedinte a Consiliului Judetean Satu M... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro