Cele 100 de argumente ale lui Tudor Ciuhodaru pentru iesirea PPDD de la guvernare

Cele 100 de argumente ale lui Tudor Ciuhodaru pentru iesirea PPDD de la guvernare

Dupa aproape jumatate de an de pseudoguvernare niciunul din cele 100 de puncte din programul nostru, concretizate in proiecte legislative, nu a fost luat in considerare de aliatii nostri.

acum 67 luni (5 Sep 2014)

"Solicit public iesirea de la guvernare. Dupa aproape jumatate de an de pseudoguvernare niciunul din cele 100 de puncte din programul nostru, concretizate in proiecte legislative, nu a fost luat in considerare de aliatii nostri. Solicit public iesirea din aceasta alianta toxica ce ne face complici la o guvernare ce calca in picioare legile si Constitutia Romaniei", se arata intr-un comunicat al deputatului Tudor Ciuhodaru.

PSD si PPDD au semnat, in urma cu doua luni, un acord care consta in colaborarea celor doua partide la nivel parlamentar si local. Prin acordul incheiat, PSD se angaja promoveze unele proiecte ale PP-DD, intre care eliminarea obligativitatii platii radio-tv, majorarea alocatiilor pentru copii si reimpadurirea Romaniei. Potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, premierul Victor Ponta l-a numit pe Liviu Neagu, secretarul general al PPDD, in functia de secretar general adjunct al Guvernului. Astfel, Neagu devine primul PPDD-ist numit intr-o functie guvernamentala, dupa incheierea unui protocol de colaborare intre PSD si PPDD. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro