Cel mai tensionat moment de la "Romanii au talent": fata care picta cu sanii a rupt juriul in doua

Mihaela Radulescu: "Eu cred ca sanii nu sunt un pericol" Editia speciala de Paste a show-ului "Romanii au talent" a fost marcata spre final de un moment artistic diferit si incitant. Teodora si pictura ei FOTO Capura Andra nu a apreciat momentul FOTO Pro TV Sapca a dat cu caciula de pamant Cu o oarecare retinere fata de comentariile lui Bebe Cotimanis si imbracat in port popular, Remi Sapca, in varsta de 12 ani, a cantat "Fir-ai tu sa fii de murg", dand, cum se poate altfel, cu caciula de pamant.

acum 73 luni (13 Apr 2015)

Mihaela Radulescu: "Eu cred ca sanii nu sunt un pericol"

Editia speciala de Paste a show-ului "Romanii au talent" a fost marcata spre final de un moment artistic diferit si incitant. Teodora Bencea a dus la rang de arta pictura realizata cu ajutorul sanilor, dupa ce a renuntat la sutien si s-a acoperit in mai multe culori, Smiley si Pavel Bartos fiind sedusi de tehnica concurentei. Nu mi se pare ca acest dans isi are locul in concurs", a specificat ea, dar Mihaela Radulescu a contracarat: "Eu cred ca sanii nu sunt un pericol, de-acolo au supt lapte de la mama lor". Cu doi de "Da" si doi de "Nu", Smiley a fost cel care a decis ca Teodora sa mearga mai departe dupa ce a atins pictura cu mainile.

Teodora si pictura ei FOTO Capura

Andra nu a apreciat momentul FOTO Pro TV

Sapca a dat cu caciula de pamant

Cu o oarecare retinere fata de comentariile lui Bebe Cotimanis si imbracat in port popular, Remi Sapca, in varsta de 12 ani, a cantat "Fir-ai tu sa fii de murg", dand, cum se poate altfel, cu caciula de pamant. "Barbate, sa-ti intre foarte bine-n cap, asta nu e cantec, e stare de spirit olteneasca", i-a spus Bebe, Andra completand ca tinerii olteni sunt cei mai aprigi din moment ce ea s-a maritat cu Catalin Maruta.

Remi Sapca FOTO Pro TV

Fratii Razvan si Flavius Anisia au reprezentat una dintre cele mai mari surprize ale editiei de Paste a show-ului "Romanii au talent". Cei doi au prezentat un moment complex de dans robotic combinat cu dubstep si poplock.

Pro TV pierde din telespectatori

Editia speciala de Paste a show-ului "Romanii au talent" a inregistrat, la nivel national, o medie de 3,2 milioane de telespectatori, in urma cu doua zile, la editia vineri media era de peste 3,5 milioane de telespectatori.

Denis Bolborea, fost participant la "Dansez pentru tine", a venit de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro