Cel mai tanar si cel mai longeviv primar din Romania au castigat alegerile locale in Dambovita

Cel mai tanar si cel mai longeviv primar din Romania au castigat alegerile locale in Dambovita

Vrancea care a fost la carma comunei de aproape 35 de ani, adica din 1981, de pe vremea comunistilor. Va multumesc tuturor si va asigur de respectul si pretuirea mea!!!", a scris Emanuel Spataru pe pagina sa de Facebook, imediat dupa ce a castigat alegerile in comuna sa.

acum 97 luni (6 Jun 2016)

Mircea Ismail spune ca secretul longevitatii in scaunul de sef al administratiei locale este simplu: sa fii om. Mircea Ismail (PSD), din comuna damboviteana Doicesti a castigat cel de-al 9-lea mandat de primar. Mai exact, se afla de 34 de ani in aceasta functie. Fostul candidat la primaria capitalei, Ludovic Orban, si-a manifestat punctul de vedere despre primarul din Doicesti si despre longevitatea sa in aceasta functie. Ismail l-a depasit pe Stefan Sichin (68 de ani), edilul din Bolotesti, jud. Vrancea care a fost la carma comunei de aproape 35 de ani, adica din 1981, de pe vremea comunistilor.

De cealalta parte, Emanuel Spataru este cel mai tanar primar din Romania. Are doar 27 de ani si a candidat comun Razvad din partea PSD Dambovita. "Este o responsabilitate mare pentru mine, de aceea va asigur ca voi face tot ce tine de mine si echipa pe care o am sa facem ceea ce trebuie in comuna noastra, a tuturor! Va asigur ca voi fi primarul tuturor, de aceea ii anunt pe fostii contracandidati ca s-a incheiat campania electorala si ii Invit la treaba in Consiliul Local! Va multumesc tuturor si va asigur de respectul si pretuirea mea!!!", a scris Emanuel Spataru pe pagina sa de Facebook, imediat dupa ce a castigat alegerile in comuna sa. 12 km de strazi asfaltate prin diferite surse de finantare (fonduri locale, judetene - asociere cu CJD, guvernamentale - OUG 28/2013). -prin Grupul de Actiune Locala (GAL) "Arcul Targovistei" s-a reabilitat si a fost readusa in circuitul educational biblioteca din localitate, cladire construita in anul 1925!!! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro