Cel mai tanar James Bond din istorie. Cine e cantaretul care l-ar putea inlocui pe Daniel Craig

Cel mai tanar James Bond din istorie. Cine e cantaretul care l-ar putea inlocui pe Daniel Craig

Harry Styles FOTO Guliver/Getty Images Editorul de film a mai spus, de asemenea, ca multi dintre cei care i-au vazut interpretarea lui Styles in drama de razboi "Dunkirk" nu si-au dat seama ca au de-a face cu un actor care se afla la primul sau rol. Harry Styles joaca rolul unui soldat britanic in aceasta drama de razboi, inspirata de un eveniment petrecut in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand 338.000 de militari din trupele Aliatilor au fost salvati, intre 27 mai si 3 iunie 1940, de nave de razboi, dar si de barci de agrement si ambarcatiuni de mici dimensiuni, scrie News.ro.

acum 58 luni (22 Jan 2018)

Actorii Tom Hiddleston, Idris Elba si James Norton au fost cotati cu sanse mari ca fiind potentiali succesori ai cunoscutulu actor din seria "James Bond", Daniel Craig. Este vorba despre cantaretul britanic Harry Styles (24 de ani), fost membru al trupei One Direction, cunoscut in lumea cinematografiei pentru rolul din drama de razboi "Dunkirk" (2017), scrie Daily Mail. Daca vor un Bond mai tanar, de ce nu? Este un talent exceptional si este extrem de natural in fata camerei", a declarat pentru Daily Star editorul peliculei "Spectre", Lee Smith. Harry Styles FOTO Guliver/Getty Images Editorul de film a mai spus, de asemenea, ca multi dintre cei care i-au vazut interpretarea lui Styles in drama de razboi "Dunkirk" nu si-au dat seama ca au de-a face cu un actor care se afla la primul sau rol. Harry Styles joaca rolul unui soldat britanic in aceasta drama de razboi, inspirata de un eveniment petrecut in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand 338.000 de militari din trupele Aliatilor au fost salvati, intre 27 mai si 3 iunie 1940, de nave de razboi, dar si de barci de agrement si ambarcatiuni de mici dimensiuni, scrie News.ro. Styles a fost laudat si de criticii care au vizionat pelicula inainte de premiera mondiala.

Harry Styles FOTO Guliver/Getty Images Starul britanic Daniel Craig, care l-a interpretat de patru ori pe agentul 007, este confirmat pentru rolul din urmatorul film al francizei, ce va avea premiera in noiembrie 2019, intitulat "Bond 25". Totusi, Craig a subliniat ca acesta va fi si ultimul film al francizei in care va juca: "Nu cred ca va mai fi un altul. Actorul britanic l-a mai interpretat pe Bond si in filmele "Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare" (2008), "Skyfall/ 007: Coordonata Skyfall" si in "Spectre" (2015). Daniel Craig este primul actor care il joaca pe agentul 007 si care sa fie nascut dupa inceperea seriei, demarata odata cu "Dr. No", in 1962. De asemenea, el este primul Bond nascut dupa moartea lui Ian Fleming, roman... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro