Cel mai simplu pandispan cu visine

Cel mai simplu pandispan cu visine

Cel mai simplu pandispan: ingrediente pentru o tava de 30x22 de centimetri - sase oua - sase linguri de zahar (cu varf) - sase linguri de ulei - 150 de grame de faina - un praf de sare - o lingurita de praf de copt - o lingurita de extract de vanilie - 350 de grame de visine proaspete Cel mai simplu pandispan: preparare pandispan cu visine Separam ouale, apoi batem spuma albusurile cu un praf de sare pana se intaresc (nu se deslipeste spuma cand intorci bolul cu fundul in sus).

acum 104 luni (2 Apr 2015)

Cel mai simplu pandispan: ingrediente pentru o tava de 30x22 de centimetri - sase oua - sase linguri de zahar (cu varf) - sase linguri de ulei - 150 de grame de faina - un praf de sare - o lingurita de praf de copt - o lingurita de extract de vanilie - 350 de grame de visine proaspete Cel mai simplu pandispan: preparare pandispan cu visine Separam ouale, apoi batem spuma albusurile cu un praf de sare pana se intaresc (nu se deslipeste spuma cand intorci bolul cu fundul in sus). Se adauga extract de vanilie si treptat faina, amestecata cu praful de copt. Se lasa in zahar aproximativ o ora, daca sunt acre, dupa care se scurg bine si se pudreaza cu faina. Tapetam tava de copt cu unt si hartie de copt. Pandispanul se pune in cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius timp de 25-30 de minute. Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro