Cel mai simplu mod ca sa vezi cine iti ignora cererea de prietenie pe Facebook

Cel mai simplu mod ca sa vezi cine iti ignora cererea de prietenie pe Facebook

Facebook are o limita de prieteni si poate sunt oameni pe care vrei sa-i adaugi in lista ta, dar au deja prea multi oameni.

acum 51 luni (20 Sep 2015)

Facebook are o limita de prieteni si poate sunt oameni pe care vrei sa-i adaugi in lista ta, dar au deja prea multi oameni. Tuturor acestor oameni le-ai trimis o cerere de imprietenire pe Facebook si, implicit, le-ai devenit follower pentru ceea ce publica.

Cand vezi ca persoanele cu care ai vrut sa te imprietenesti nu au raspuns cererii, te poti duce pe profilurile lor si sa confirmi. Sau poti accesa meniul dedicat conexiunilor din Facebook si sa vezi cine este "la coada" si inca te ignora. Pasii sunt simpli si direct din acest meniu poti sterge cererea de prietenie (si poti retrimite, daca vrei sa revada) sau poti sa vezi caror oameni ai uitat tu sa le raspunzi. Iti apare o fereastra cu diversi oameni care ti-au trimis cereri sau pe care i-ai putea cunoaste (pe baza prieteniilor mutuale). La baza acesteia apesi See all (mesaj care se poate schimba in functie de limba) si din urmatoarea fereastra alegi ce vrei sa vezi: cereri trimise sau primite.

Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro