Cel mai sanatos aliment pe care ar trebui sa-l consumi mai des

Cel mai sanatos aliment pe care ar trebui sa-l consumi mai des

Sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale dar mai ales de fier, astfel ca se recomanda a fi consumate cu incredere atat de catre femeile insarcinate dar mai ales si de catre copii. Pe langa fier in curmale se regaseste si o sursa buna de potasiu, doza care in caz de diaree este extrem de eficienta, mai ales daca dupa ce ai scapat de acest disconfort vei continua sa consumi 2-3 curmale pe zi.

acum 36 luni (2 Nov 2017)

Suferi de anemie sau te simti obosit si fara putere?

Sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale dar mai ales de fier, astfel ca se recomanda a fi consumate cu incredere atat de catre femeile insarcinate dar mai ales si de catre copii.

Pe langa fier in curmale se regaseste si o sursa buna de potasiu, doza care in caz de diaree este extrem de eficienta, mai ales daca dupa ce ai scapat de acest disconfort vei continua sa consumi 2-3 curmale pe zi. Sunt indicate pentru a crea mai usor senzatia de satietate dar si pentru a mentine un tranzit digestiv corespunzator. Alege sanatatea inainte de toate si consuma 2-3 curmale, mai ales ca gustul lor dulce, cremos, bogat in nutrimenti de cea mai buna calitate iti vor fi de folos sa iti mentii sanatatea impecabila timp indelungat.

Este suficient sa mananci chiar si o singura curmala pe zi, mai ales dimineata la cafea si in special daca bei cafeaua fara zahar.

Daca vrei sa slabesti tine cont de faptul ca un consum moderat de curmale iti va fi de mare ajutor datorita uleiurilor esentiale pe care le contin si dozei de calciu, sulf, fier, potasiu, mangan, fosfor, magneziu ce se regasesc in ele.

Mixul perfect dintre grasimile nesaturate, cantitatea de proteine cat si vitaminele ce se regasesc in curmale iti vor fi de ajutor sa ajungi la o greutate corporala sanatoasa daca te lupti cu surplusul de kilograme mai ales. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro