Cel mai nou film din seria "Hunger Games" starneste "revolta" in mediul online

Cel mai nou film din seria

Pictura 3D care reprezinta intrarea in Districtul 13 poate fi vazuta in fata magazinului Unirea din Bucuresti FOTO Facebook Aplicatia "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1" a fost lansata de curand si a fost atat de populara incat, in primele cinci zile de la lansare, a strans un numar de 1650 de utilizatori.

acum 71 luni (12 Nov 2014)

"The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1" isi va incepe "revolta" in mediul online, prin lansarea aplicatiei cu acelasi nume. Aplicatia este implementata de Republika si, prin intermediul acesteia, admiratorii trilogiei au posibilitatea de a se alatura personajului principal, Katniss Everdeen, si de a aprinde flacara revoltei.

Aplicatia poate fi accesata pe pagina de Facebook a CineForum, iar indeplinirea tuturor misiunilor le poate aduce participantilor premii surpriza.

Curiosii au ocazia de a descoperi Districtul 13, lacasul subteran in care Katniss si aliatii sai pun la cale lupta impotriva Capitoliului.

Pictura 3D care reprezinta intrarea in Districtul 13 poate fi vazuta in fata magazinului Unirea din Bucuresti FOTO Facebook

Aplicatia "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1" a fost lansata de curand si a fost atat de populara incat, in primele cinci zile de la lansare, a strans un numar de 1650 de utilizatori.

Filmul "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1" continua povestea lui Katniss Everdeen, personaj interpretat de actrita Jennifer Lawrence, care, intre timp, a devenit un simbol al revoltei in tinutul Panem, aflat inca sub tirania Capitoliului.

Dupa evadarea din Arena unde a fost aruncata alaturi de alti veterani ale Jocurilor Foamei, Katniss a ajuns in Districtul 13, lacasul secret al rezistentei fata de opresiunea Capitoliului.

Katniss are parte si de o surpriza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro