Cel mai INFRICOSATOR lucru din viata lui Lady Gaga

Cel mai INFRICOSATOR lucru din viata lui Lady Gaga

Toata lumea s-a obisnuit cu declaratiile mai mult sau mai putin socante pe care le-a facut cantareata Lady Gaga de-a lungul timpului. Lady Gaga a mai explicat ca atunci cand era mai tanara nu ii placea sa faca prea mult sex.

acum 76 luni (19 Dec 2014)

Toata lumea s-a obisnuit cu declaratiile mai mult sau mai putin socante pe care le-a facut cantareata Lady Gaga de-a lungul timpului.

Iata insa ca nu demult, solista si-a socat fanii cand presa a intrebat-o care crede ca este cel mai inficosator lucru din viata ei. Conform Daily Mail, Gaga a dat un raspuns la care nu se astepta nimeni: "Dragostea a fost si este in continuare cel mai infricosator lucru din viata mea"! Lady Gaga a mai explicat ca atunci cand era mai tanara nu ii placea sa faca prea mult sex. Ceea ce sunt, dar nu-mi aduc aminte sa-mi fi placut sexul decat atunci cand m-am maturizat mai mult", a mai spus cantareata.

De lunga durata

Gaga recunoaste ca nu a fost interesata de relatii de lunga durata, dupa ce mai multi barbati au facut-o sa sufere emotional. Apoi, dupa ce m-am maturizat, cariera mea a devenit mai importanta decat orice. Oricine intervenea in calea mea sau avea o influenta negativa asupra mea, era scos din viata mea". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro