Cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie are loc in acest weekend (P)

In cele trei zile de targ, vizitatorii vor gasi cea mai mare varietate de hrana, cele mai noi solutii de sanatate si cosmetica, servicii si sfaturi gratuite de la cei mai buni specialisti din Romania, ceea ce transforma PetExpo in locul de intalnire pentru oamenii care au ca pasiune comuna grija fata de animalul lor. Organizatorii se asteapta la un numar de peste 15.000 de vizitatori, proprietari de animale de companie, specialisti in domeniu si persoane interesate de adoptii.

acum 43 luni (2 May 2017)

PetExpo, targul dedicat animalelor de companie, are loc la Romexpo, in perioada 5 - 7 mai. Aflat deja la a noua editie, PetExpo reuneste anul acesta 50 de expozanti pe o suprafata de 2500 mp. Timp de trei zile vizitatorii se vor putea bucura de 14 evenimente speciale pentru animalutele lor precum: demonstratii de dresaj, concursuri, pet grooming sau pet weddings. In cele trei zile de targ, vizitatorii vor gasi cea mai mare varietate de hrana, cele mai noi solutii de sanatate si cosmetica, servicii si sfaturi gratuite de la cei mai buni specialisti din Romania, ceea ce transforma PetExpo in locul de intalnire pentru oamenii care au ca pasiune comuna grija fata de animalul lor. Speram ca aceasta editie sa fie cea mai buna de pana in prezent, intrucat am ajuns la maturitatea de care avem nevoie pentru a oferi o experienta completa vizitatorilor nostri" spune Ilie Pana, organizatorul PetExpo.

In prima zi de targ, reprezentatii RingStar, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de dresaj canin din Romania vor oferi demonstratii pentru vizitatori. Printre VIP-urile prezente la eveniment se va afla si Dana Savuica, care il va insoti la altar pe Sushi, un Shih Tzu de 8 ani.

PetExpo ofera solutii si posesorilor de animale care doresc sa plece in vacanta, dar nu reusesc sa gaseasca variante pentru ingrijirea lor cat timp sunt plecati. Pet-hotelurile au devenit o parte a unui stil de viata, adoptat in acelasi timp si de proprietari si de animale. Acestea ofera facilitati de cazare in camere similare cu cele de acasa si ofera garantia ca animalul beneficiaza de servicii precum plimbari, ore de joaca, spatiu separat.

Sambata si duminica, iubitorii de animale sunt asteptati sa participe la o demonstratie a cainilor antrenati ai Politiei Capitalei, precum si la concursurile care vor stabili cel mai mancacios, cel mai educat, cel mai puternic, cel mai inventiv sau cel mai fidel catel. In cadrul campaniei "Adopta un caine" sase dintre cele mai cunoscute a... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro