Cel mai important angajator din Clisura Dunarii inchide fabrica din lipsa de angajati

Cel mai important angajator din Clisura Dunarii inchide fabrica din lipsa de angajati

"In urma intalnirii avute in data de 19 ianuarie cu reprezentantii sindicatului, echipa de management Aptiv Electrical Distribution Systems Romania, a comunicat faptul ca fabrica din Moldova Noua nu mai poate sa sustina un proiect complet din cauza constrangerilor cauzate de forta de munca limitata disponibila in regiune.

acum 53 luni (5 Feb 2018)

Managementul societatii de automotive sustine ca s-a ajuns la aceasta decizie din cauza lipsei de personal.

"In urma intalnirii avute in data de 19 ianuarie cu reprezentantii sindicatului, echipa de management Aptiv Electrical Distribution Systems Romania, a comunicat faptul ca fabrica din Moldova Noua nu mai poate sa sustina un proiect complet din cauza constrangerilor cauzate de forta de munca limitata disponibila in regiune. Pentru a desfasura un proiect complet specific tipului nostru de industrie, bazat in principal pe forta de munca, e nevoie de un numar mai mare de angajati decat am reusit sa atragem din regiune.

Incetarea activitatilor de productie in Moldova Noua va avea loc la sfarsitul lunii martie, cu impact asupra a 698 de angajati.

Incurajam angajatii sa aplice la posturile disponibile in fabricile noastre din Sannicolau Mare, Ineu si Centrul de Inginerie din Arad, punandu-le la dispozitie oferte de angajare", Agnieszka Przymusinska, Communications Manager, Central & Eastern Europe al Aptiv Electrical Distribution Systems Romania, a anuntat azi ca Fabrica Delphi Packard din Moldova Noua va inchide portile. In urmatoarele saptamani vom acorda maxima atentie identificarii unor investitori interesati de forta de munca calificata din Moldova Noua, de facilitatile in infrastructura existente si vom oferi tot ce poate pentru a motiva pe cei interesati. Voi solicita o intalnire cu toate institutiile abilitate din judet si cu toti deputatii si senatorii de Caras-Severin si Timis pentru a participa la o sedinta pentru identificarea de solutii", a anuntat Adrian Torma, primarul din Moldova Noua. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro