Cel mai gustos si ieftin aperitiv. Cum faci rapid langosi cu branza si de ce se prajesc scufundate in untura sau ulei

Cel mai gustos si ieftin aperitiv. Cum faci rapid langosi cu branza si de ce se prajesc scufundate in untura sau ulei

Ingrediente: faina 1 cana de lapte 2 oua 2 linguri de untura si maia Mod preparare: Se face un aluat dospit din faina, 1 cana de lapte, 2 oua, 2 linguri de untura si maia - banatenii fac o maia tare din drojdie desfacuta in ceva lapte caldut cu putin zahar, frecata cu faina si pusa la crescut intr-o cratita cu apa calda.

acum 65 luni (9 Oct 2017)

Ingrediente:

faina

1 cana de lapte

2 oua

2 linguri de untura si maia

Mod preparare:

Se face un aluat dospit din faina, 1 cana de lapte, 2 oua, 2 linguri de untura si maia - banatenii fac o maia tare din drojdie desfacuta in ceva lapte caldut cu putin zahar, frecata cu faina si pusa la crescut intr-o cratita cu apa calda.

Dupa ce a crescut destul, aluatul se intinde foaie si se taie in dreptunghiuri lungi de o palma de om mare (dar late doar de un lat, bineinteles) care se umplu cu tot felul de branzeturi.

Gazetarul, indragostit de bucatarie

In cei 57 de ani de viata, Radu Anton Roman, gazetar, scriitor, realizator TV, vanator si pescar sportiv, a publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic.

Va recomandam si:

Cum se pregateau pe vremuri cei mai buni mici: ingredientul care ii face pufosi

De ce este usturoiul cel mai puternic antibiotic din lume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro