Cel mai gras om din lume se teme pentru viata lui: o dieta il poate ajuta sa se ridice din pat dupa sase ani

Cel mai gras om din lume se teme pentru viata lui: o dieta il poate ajuta sa se ridice din pat dupa sase ani

La varsta de sase ani cantarea 60 de kilograme, la 17 ani ajungand la 230 de kilograme, dupa ce a suferit o leziune care l-a tinut imobilizat la pat un an si jumatate, scrie mirror.co.uk.

acum 84 luni (20 Nov 2016)

Juan Pedro, cel mai gras om din lume, se pregateste pentru un nou tratament care sa-i permita sa mearga din nou. Mexicanul in varsta de 32 de ani cantareste 500 de kilograme, luptandu-se cu obezitatea inca din copilarie. La varsta de sase ani cantarea 60 de kilograme, la 17 ani ajungand la 230 de kilograme, dupa ce a suferit o leziune care l-a tinut imobilizat la pat un an si jumatate, scrie mirror.co.uk. Barbatul, care sufera de obezitate extrema, a fost supus unei evaluari medicale pentru a vedea daca exista posibilitatea sa se ridice din patul care il tine imobilizat timp de sase ani.

Cel mai gras om din lume va urma timp de sase luni dieta recomandata de medici, iar apoi va fi supus unei proceduri chirurgicale. Plin de speranta, barbatul spera ca va putea sa desfasoare activitatile de care se bucura un om cu o greutate normala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro