Cel mai bun tratament pentru parul deteriorar si uscat. Solutia naturala dezvaluita de specialisti

Cel mai bun tratament pentru parul deteriorar si uscat. Solutia naturala dezvaluita de specialisti

Masca pe baza de miere "Se amesteca o jumatate de cana de miere cu patru lingurite de ulei de masline, dupa care se maseaza parul cu solutia obtinuta.

acum 79 luni (25 Jul 2017)

De cele mai multe ori, balsamurile din comert promit marea cu sarea dar, la finalul zilei, parul este tot uscat si cu varfurile despicate.

Masca pe baza de fructe

Aceasta masca ajuta la hidratarea parului dupa ce acesta a stat la soare sau a ajuns in contact cu apa sarata a marii. "Avem nevoie de 1 de banana,1-2 linguri ulei de masline si trei linguri de maioneza. Amestecul se aplica pe lungimea parului si se lasa aproximativ 30 de minute, dupa care parul se poate spala.

Masca din uleiuri

O alta masca numai buna pentru parul uscat poate fi preparata din ulei de masline, ulei de ricin, vitamina A lichida, ulei de cocos si ulei de palmier. In felul acesta, caldura degajata de masca ajuta la deschiderea cuticulei cheratinoase a parului, ceea ce inseamna ca-l hidrateaza in profunzime.

Masca pe baza de miere

"Se amesteca o jumatate de cana de miere cu patru lingurite de ulei de masline, dupa care se maseaza parul cu solutia obtinuta. Odata ce masca a fost aplicata se acopera parul cu un prosop si se asteapta 40 de minute ca sa-si faca efectul, dupa care clateste bine parul. Masca este ideala pentru parul uscat si lipsit de stralucire", a explicat specialistul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro