Cel mai bun tratament pentru ficat, rinichi si pancreas

Cel mai bun tratament pentru ficat, rinichi si pancreas

Remediu naturist extrem de eficient Pune intr-un blender cate 50 g de patrunjel verde, coriandru si miere de albine proaspata, 2-3 cm de ghimbir, zeama de la o lamaie si un pahar de apa.

acum 34 luni (14 Nov 2017)

Atunci cand in organism se acumuleaza din ce in ce mai multe toxine, cand alimentatia nu ii ofera corpului toate substantele nutritive necesare, intreg metabolismul este dat peste cap. In felul acesta apare senzatia de oboseala, somnul pe parcursul noptii devine destul de anevoios, de aceea devii predispus la diverse afectiuni, mai ales la acelea sezoniere, mai ales ca imunitatea este slabita.

Organele cele mai afectate din cauza stresului si a alimentatiei deficitare sunt ficatul, rinichii si pancreasul, acesta din urma fiind predispus la diabet. Remediu naturist extrem de eficient

Pune intr-un blender cate 50 g de patrunjel verde, coriandru si miere de albine proaspata, 2-3 cm de ghimbir, zeama de la o lamaie si un pahar de apa. Amesteca bine toate ingredientele, depoziteaza licoarea obtinuta intr-un vas de sticla si pastreaz-o la frigider. Combinatia de patrunjel cu coriandru te mentine in forma.

Cum sa rezisti sevrajului de dulce

Psiholog Bogdana Bursuc: "Tinerii isi imita parintii atunci cand se apuca de fumat" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro