Cel mai bun patron: si-a dus 6.400 de angajati intr-o vacanta de patru zile in Franta

Cel mai bun patron: si-a dus 6.400 de angajati intr-o vacanta de patru zile in Franta

FOTO www.belfasttelegraph.co.uk Incantati de vacanta platita de companie, chinezii au reusit sa stabileasca si un record inregistrat de reprezentantii Guinness Book, pentru cea mai lunga propozitie formata din oameni pe bulevardul Promenade des Anglais: "Tiens' dream is Nice in the Cote d'Azur" (Visul angajatilor de la Tiens este Nisa de pe Coasta de Azur").FOTO independent.co.uk Presedintele companiei chineze a marturisit ca nu s-a gandit la bani cand a pus la cale surpriza pentru cei 6.400 de angajati, ci s-a declarat fericit ca a putut sa-i bucure cu o excursie de neuitat.

acum 91 luni (11 May 2015)

Firma chineza ar fi platit aproximativ 33 de milioane de euro pentru a-si duce angajatii sa viziteze Franta si Coasta de Azur, noteaza The Independent.

Nu mai putin de 140 de hoteluri din Paris au fost rezervate pentru turistii chinezi, iar 4.700 de camere la hoteluri de patru si cinci stele au fost retinute la Monaco si Cannes.

FOTO www.belfasttelegraph.co.uk

Incantati de vacanta platita de companie, chinezii au reusit sa stabileasca si un record inregistrat de reprezentantii Guinness Book, pentru cea mai lunga propozitie formata din oameni pe bulevardul Promenade des Anglais: "Tiens' dream is Nice in the Cote d'Azur" (Visul angajatilor de la Tiens este Nisa de pe Coasta de Azur").FOTO independent.co.uk

Presedintele companiei chineze a marturisit ca nu s-a gandit la bani cand a pus la cale surpriza pentru cei 6.400 de angajati, ci s-a declarat fericit ca a putut sa-i bucure cu o excursie de neuitat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro