Cel mai bun leac natural pentru plamani si infectii respiratorii. Cum se prepara rapid "antibioticul saracului"

Cel mai bun leac natural pentru plamani si infectii respiratorii. Cum se prepara rapid

Faur spune ca pentru leacurile pe care le recomanda e nevoie de doar trei produse naturale, foarte usor de procurat: miere, cimbru, ulei de cimbru. Adulti: ulei de cimbru 3 picaturi de 3 ori/zi pe o lingurita de miere, cu 15 minute inainte de masa.

acum 69 luni (26 Sep 2016)

Faur spune ca pentru leacurile pe care le recomanda e nevoie de doar trei produse naturale, foarte usor de procurat: miere, cimbru, ulei de cimbru.

Reteta 1:

? 40-50 g cimbru uscat se pun intr-un borcan de 800 ml.

?

?

? Contine timol, care este un compus activ, antioxidant ce distruge radicalii liberi cauzatori de boli. Distruge de asemenea viermii intestinali.

Este un antiseptic intestinal, stimuleaza secretia biliara a ficatului, stimuleaza contractia vezicii biliare si evacuarea bilei in intestin, stomahic, expectorant, antiseptic al cailor respiratorii, stimuleaza functia rinichilor.

Mod de folosire a mierii cu cimbru:

1 lingura la fiecare 8 ore profilactic. Ori de cate ori ai pofta de dulce, ia 1 lingurita din acest preparat.Se poate lua ca adjuvant 1 lingura de 3 ori/zi (la 8 ore) in toate afectiunile datorate frigului (gripe, raceli), precum si in tuse convulsiva, laringita, astm, raguseala. Avand actiune antiseptica puternica actioneaza asupra ficatului si rinichilor, ameliorand starea lor de functionare.

Reteta 2:

? Adulti: ulei de cimbru 3 picaturi de 3 ori/zi pe o lingurita de miere, cu 15 minute inainte de masa.

? Copii intre 5 si 12 ani: 3 picaturi ulei de cimbru pe o lingurita de miere se pune in 50 ml apa, o data/zi.

? Pentru paraziti intestinali: 3 picaturi pe o lingurita de miere de 2 ori/zi, timp de 10 zile. Beneficiile ei sunt uimitoare ca adjuvant:

?

?

? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro