Cel mai bun ghid de nunti este acum disponibil pe piata !

Cel mai bun ghid de nunti este acum disponibil pe piata !

Cu o experienta de peste 5 ani in organizarea evenimentelor de gala si sute de petreceri spectaculoase in portofoliu, Carmen Ionita este un nume de referinta in industria de wedding planning.

acum 70 luni (13 Mar 2015)

Cine este Carmen Ionita ?

Cu o experienta de peste 5 ani in organizarea evenimentelor de gala si sute de petreceri spectaculoase in portofoliu, Carmen Ionita este un nume de referinta in industria de wedding planning. Este apreciata pentru conceptele inovatoare si pasiunea pentru detalii, fiind una dintre cele mai consecvente si ambitioase prezente din piata de profil.

Revista de cultura nuptiala si ghid complet pentru organizarea nuntilor fara cusur, NUNTA by Carmen Ionita este o formula de succes ce combina jurnalismul solid cu experienta specialistilor ce croseteaza evenimente de poveste.

Publicatia cu frecventa trimestriala si distribuire nationala este o adevarata "Scoala pentru miri si mirese", dedicata cuplurilor ce viseazaa la nunti perfecte - si perfect realizabile - caci "la catedra" sunt cei mai buni experti din toate domeniile conexe teritoriului matrimonial.

Revista Nunta by Carmen Ionita este disponibila la toti distribuitorii autorizati de presa si in magazinele Inmedio. Continului editiei online este 100% gratuit si este darul de nunta pe care Carmen Ionita il ofera mirilor sai. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro