Cel mai "batran" penis are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Cel mai

Potrivit informatiilor, penisul animalului, cu dimensiunea de un milimetru, are o vechime de 100 de milioane de ani. Fertilizare in vitro cu cea mai veche sperma Un alt record la fel de uluitor este legat de varsta celui mai vechi material seminal folosit pentru fertilizarea in vitro.

acum 54 luni (30 Jan 2016)

Cartea Recordurilor (Guinness Book) este o publicatie care prezinta in fiecare an recordurile care se inregistreaza la nivel mondial.

Pe pagina de internet a Guineess Book sunt oferite o serie de informatii referitoare la toate recordurile care au facut istorie in lumea intreaga.

Potrivit detaliilor oferite in mediul on-line, specialistii in recorduri mondiale din cadrul Guineess Book au reusit sa stabileasca, de exemplu, care este cel mai lung penis din lume. Organul are o lungime de 2,4 metri, iar posesorul sau este masculul de balena albastra.

Cel mai "varstnic" penis are 100 milioane de ani

Printre ciudateniile stabilite drept recorduri se numara si varsta celui mai "batran" penis din lume. Potrivit informatiilor, penisul animalului, cu dimensiunea de un milimetru, are o vechime de 100 de milioane de ani.

Fertilizare in vitro cu cea mai veche sperma

Un alt record la fel de uluitor este legat de varsta celui mai vechi material seminal folosit pentru fertilizarea in vitro. Guinness Book a stabilit ca cea mai veche sperma utilizata pentru inseminare artificiala are 23 de ani. Ea a fost folosita de un cuplu infertil din Australia pe 26 septembrie 2014. Nasterea a fost inregistrata intr-un spital din Brisbane, pe data de 17 iunie 2015. Cum au ajuns Nadia sau Beligan colegi cu cea mai prolifica asasina, lantul urias de prezervative sau bancnota-minuscula ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro