Cei sapte violatori din Vaslui, amenintati cu castrarea chirurgicala si montarea unor belciuge decorative. Avertizarea, transmisa printr-o scrisoare familiilor

Cei sapte violatori din Vaslui, amenintati cu castrarea chirurgicala si montarea unor belciuge decorative. Avertizarea, transmisa printr-o scrisoare familiilor

Mai puteti citi: Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Tupeu mizerabil al celor sapte bestii care au violat pana la lesin o eleva din Vaslui: "Nu a fost viol, ci sex-surpriza" si "Nu meritam cinci ani pentru cinci minute"

acum 40 luni (2 Apr 2018)

Toate cele sapte familii din Valeni au primit scrisorile care au continut identic. Niciuna dintre scrisori nu este semnata si, potrivit informatiilor de pe plic, au fost expediate din Bucuresti.

Familiilor celor sapte sunt anuntate ca dupa iesirea fiilor din inchisoare vor fi contactate de "personal calificat" pentru ca tinerii sa fie "castrati chirurgical", fiind asigurati ca vor fi respectate "normele de igiena."

Iata continutul scrisorilor:

"In scopul intaririi efectelor educative a pedepselor pronuntate de Justitia Romana, dupa iesirea din penitenciar veti fi contactati de personal calificat in scopul efectuarii operatiei de castrare chirurgicala, crestare/incizare artistica a glandului si montarea unui belciug metalic decorativ - cu sau fara anestezie, la cererea persoanei.

Scrisoarea primita de Petrica Bolboceanu Foto vrn.ro

Scrisorile au produs revolta in randul familiilor celor sapte, care, la aproape trei ani de la incarcerarea fiilor, au renuntat la atitudinea ostila si sfidatoare, admitand ca fiii lor "au gresit si platesc pentru asta".

Trei dintre cei sapte tineri condamnati pentru viol in forma agravanta si lipsire de libertate in mod ilegal ar putea fi eliberati conditionati in cursul acestui an.

Violul care a scandalizat Romania

Cei sapte tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 27 ani, au fost acuzati ca in luna noiembrie 2014 au violat o eleva de 18 ani, timp de mai multe ore, supunand-o unor suplicii greu de imaginat.

Pe tot parcursul procesului, cei sapte tineri au au scandalizat opinia publica prin atitudinea sfidatoare si campania agresiva de denigrare a victimei care au sustinuta prin intermediul rudelor si a prietenilor. Sustinatorii violatorilor au fost extrem de vehementi: au amenintat jurnalistii ca aduna tot satul sa ii violeze, iar la finalul pro... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro