"Cei sapte nu sunt de vina, pentru ca fata le-a facut avansuri? Nu va suparati, v-a cerut in genunchi sa o violati?" - mesaje de sustinere pentru fata violata

"Adevarul" va prezinta alte cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate. Tu, draga mea, trebuie, in primul rand, sa ai credinta in Dumnezeu si sa te rogi Lui cat de mult poti tu sa te ajute sa depasesti acest moment atat de dureros pentru tine, si sa te gandesti ca nu are de ce sa-ti fie rusine, caci nu este vina ta si nu trebuie sa-i lasi sa-ti distruga increderea in tine si demnitatea. Cititi si: Eleva violata de sapte bestii din Vaslui a mobilizat mii de oameni in jurul ei: "Fata aceasta e a noastra, a tuturor romanilor", "Sa mergem la ea acasa, sa o imbratisam" Petitie pentru arestarea bestiilor care au violat eleva din Vaslui. 28.000 de romani au semnat petitia: "Comportamentul animalic trebuie pedepsit" Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Sentinta-soc la Vaslui.

acum 86 luni (26 Jul 2015)

"Adevarul" va prezinta alte cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Incepand de luni, 20 iulie, cotidianul "Adevarul" si site-ul www.adevarul.ro desfasoara o campanie ampla in jurul acestui caz, pe care jurnalistii nostri l-au prezentat in repetate randuri, din noiembrie anul recut, atunci cand s-a petrecut tragedia.

In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate.

Va invitam pe toti cititorii "Adevarul" sa-i transmiteti un mesaj de sustinere tinerei din Vaslui, folosind hashtag-ul ?#?violulecrima?. Noi ne vom asigura ca mesajele voastre vor ajunge la ea, iar o parte din ele vor fi publicate pe adevarul.ro si in editia tiparita a ziarului.

Va prezentam mai jos alte cateva mesaje ale cititorilor nostri transmise dupa publicarea oribilului caz de la Vaslui:

Ciubotaru Madalina: Nimeni nu merita asemenea lucruri. Fata trebuie sa fie puternica, sa se gandeasca la viitorul ei si sa fie sustinuta de o tara intreaga; biata fata trebuie sa lupte contra sapte indivizi si nu numai. Trebuie sa o sustinem si sa o incurajam. Este normal ca acei sapte indivizi sunt sustinuti de un numar foarte mare de persoane din acel sat, pentru ca sunt sapte familii care la randul lor au multi oameni acolo care ii sustin. Este normal sa fie de partea lor. In schimb, fata e singura si de aceea trebuie sustinuta de noi, intreaga tara. Soarta acestei fete sa o aiba ei, trauma acestei familii sa o traiasca ei pe propria piele. Fata trebuie sustinuta si de autoritati pentru a avea curaj toate persoanele care trec sau au trecut prin asa ceva... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro