Cei mai simpli biscuiti de casa. Patru retete delicioase

Cei mai simpli biscuiti de casa. Patru retete delicioase

In aceste amestec se adauga bucatele de ciocolata, coaja rasa de portocala si se framanta pana se obtine un aluat moale. Se decupeaza formele de biscuiti, care se pun intr-o tava si se tin la cuptor timp de 10-15 minute. Se intinde o foaie groasa de 1 cm, se obtin formele dorite de biscuiti, apoi se pune in tava o hartie de copt.

acum 106 luni (9 Jun 2015)

Biscuiti cu susan negru

Ingredientele necesare: 3 galbenusuri, 150 g frisca lichida, 50 g unt, un praf de sare, 150 g zahar pudra, 400 g faina, 3 lingurite susan negru

Preparare:

Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu sarea si cu frisca. Se adauga zaharul pudra, apoi faina si se framanta pana cand se obtine un aluat. Se pune aluatul in frigider timp de 30 de minute, apoi se intinde intr-o foaie subtire, din care taiem forma de biscuiti, scrie Culinar.ro. La final se presara susanul negru si biscuitii se pun in cuptor timp de 7 minute. Biscuiti cu portocale si ciocolata

Ingrediente necesare: 100 g ciocolata, 130 g margarina, 1 ou, 50 g zahar, 250 g faina, 1 plic zahar vanilat, 1 plic praf de copt, coaja de portocala rasa. In aceste amestec se adauga bucatele de ciocolata, coaja rasa de portocala si se framanta pana se obtine un aluat moale. La final, aluatul se pune in folie de aluminiu si se lasa in frigider jumatate de ora. Dupa aceea se presara faina si se intind foi de aluat groase de 5 mm. Se decupeaza formele de biscuiti, care se pun intr-o tava si se tin la cuptor timp de 10-15 minute.

Preparare:

Se bat ouale cu zaharul si uleiul, se adauga iaurtul, coaja rasa de lamaie, amoniacul stins. Cu o forma speciala se fac biscuitii, in forma de banana, apoi se prajesc in ulei si la final se pudreaza cu zahar pudra. Biscuiti clasici

Ingrediente necesare: un pahar de smantana, un pahar de zahar pudra, un pahar de unt topit, 2 galbenusuri, un praf de copt, 400 g faina. Se intinde o foaie groasa de 1 cm, se obtin formele dorite de biscuiti, apoi se pune in tava o hartie de copt. Aluatul se lasa in tava la cuptor timp de 30 de minute, pana se rumenesc usor biscuitii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro