Cei mai sangerosi criminali din istorie. Ucigasul care isi abuza sexual victimele dupa ce le omora cu cruzime

Cei mai sangerosi criminali din istorie. Ucigasul care isi abuza sexual victimele dupa ce le omora cu cruzime

Lista celor mai mari infractori din istorie cuprinde o varietate de indivizi certati cu legea, de la evazionisti si escroci, la criminali feroce ori ucigasi in serie. In masina lui au fost gasite o serie de obiecte suspecte, de la masca de schi, la catuse si chiar o ranga. Inarmat cu o pusca semi-automata si un pistol, el a intrat in unitatea de invatamant si a tras 154 de focuri de arma intr-un interval de aproximativ cinci minute, luand viata a 20 de elevi si sase educatori. John Wayne Gacy Condamnat pentru uciderea si violarea, intre 1972 si 1978, a 33 de barbati tineri si baieti, John Wayne Gacy a fost un ucigas in serie cunoscut sub numele de "Clovnul Ucigas", deoarece obisnuia sa distreze copii la petreceri, imbracat in clovn.

acum 49 luni (25 Mar 2017)

Lista celor mai mari infractori din istorie cuprinde o varietate de indivizi certati cu legea, de la evazionisti si escroci, la criminali feroce ori ucigasi in serie.

Charles Manson

Nascut in 1934, Charles Milles Maddox, cel care a devenit cunoscut mai tarziu ca Charles Manson, este un criminal in serie care executa o pedeapsa pe viata intr-o inchisoare din California.

Sirul crimelor pe care le-a savarsit a debutat in 9 august 1969, atunci cand Manson si grupul al carui lider era, supranumit Familia, a dat buzna intr-o locuinta inchiriata de catre regizorul Roman Polanski si sotia lui, Sharon Tate. In noaptea urmatoare, Manson si-a calauzit adeptii spre casa patronilor unui lant de bacanii, Rosemary si Leno LaBianca, pe care i-au injunghiat. Folosind sangele lor, ucigasii au scris pe pereti si pe usa frigiderului "Rise" (ridica-te"), "Death to Pigs" (moarte porcilor) si "Healter Skelter" (cu referire la melodia "Helter Skelter" a trupei The Beatles). Pana sa fie prins de politisti, Ted Bundy, dupa cum a ajuns sa fie cunoscut acest periculor criminal in serie, a ucis zeci de femei frumoase. Numarul exact al victimelor sale nu este cunoscut, insa se vehiculeaza ca ar fi vorba despre mai mult de 30, cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani. Dupa ce le omora, le abuza sexual si le ascundea cadavrele cat mai departe de locul faptei. In majoritatea cazurilor, el se intorcea la ascunzatoare pentru a savarsi acte de necrofilie.

Frenezia criminala i-ar fi fost declansata de socul suferit de despartirea de iubita lui, Stephanie Brooks, sustin criminalistii. Prima femeie pe care a incercat sa o omoare, lovind-o in somn cu un obiect contondent si violand-o, mai apoi, a fost o tanara de doar 18 ani. O luna mai tarziu, prin aceleasi metode, Ted Bundy a luat viata unei alte fete, de 21 de ani. Seria crimelor a continuat pana in 1975, cand barbatul a refuzat sa opreasca la un control... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro