Cei doi turisti americani, despre tarile din Balcani: in Romania "oamenii put", iar in Bulgaria "oamenii sunt frumosi, litoralul e ca in Caraibe"

Cei doi turisti americani, despre tarile din Balcani: in Romania

Intrucat filmuletele despre Romania postate pe YouTube de Harry si Audrey, cei doi calatori americani care fac turul lumii, au provocat multe comentarii negative la adresa celor doi vloggeri, am vrut sa vedem cum prezinta The Budget Savvy Travellers alte tari din Balcani in care au fost. Bulgaria, oameni frumosi si cartofi prajiti La fel ca si in Romania, au avut si cuvinte de lauda pentru diferite obiective din Bulgaria, mai ales pentru statiunile de la litoralul Marii Negre.

acum 90 luni (1 Sep 2016)

Intrucat filmuletele despre Romania postate pe YouTube de Harry si Audrey, cei doi calatori americani care fac turul lumii, au provocat multe comentarii negative la adresa celor doi vloggeri, am vrut sa vedem cum prezinta The Budget Savvy Travellers alte tari din Balcani in care au fost. In tara pe care au vizitat-o inaint de a venit in Romania, Bulgaria, au avut parte de destul de multe peripetii. si este filmat in gara din localitatea sarbeasca Nis, asteptand trenul spre Sofia, care a intarziat o ora si jumatate. "Am vorbit cu un localnic despre calatoria cu trenul si a zis ca e de rau. Cei doi ajuns seara la Sofia si concluzioneaza: "Daca asta e Bulgaria, wow? "E mai cald ca in iad, toata lumea moare de caldura si doamna aceasta vrea sa inchidem trapa, dar nu vom face asta", spune Harry. A urmat o scena de film de comedie: "doamna nebuna inchidea geamul, eu il deschideam, ea il inchidea, eu il deschideam. Ciudat a fost ca toata lumea murea de cald dar numeni nu spunea nimic. "O pierdere de timp" O alta aventura au avut in drum spre Kazanlak. Dupa ce au luat bilete de tren, au aflat ca locomotiva era stricata si au fost indrumati spre autobuz. "A venit un autobuz vechi de vreo 100 de ani", spune Harry. "Miroase ca un parc de rulote si arata ca o rulota veche", l-a completat Audrey. Ajunsi in Kazanlak, dupa ce au platit 3 dolari sa vada mormantul tracic, Harry spune: "Am batut atata drum si am gasit aici... o copie a mormantului tracic, care este fapt destul de mica". Aflati intr-un apartament inchiriat prin AIRBNB pe litoralul Marii Negre, la Varna, cei doi americani au fost nevoiti sa ia apa din piscina de la parter pentru a o folosi la toaleta intrucat instalatia era temporar stricata. Bulgaria, oameni frumosi si cartofi prajiti La fel ca si in Romania, au avut si cuvinte de lauda pentru diferite obiective din Bulgaria, mai ales pentru statiunile de la litoralul Marii Negre.

In ultima zi in tara vecina, concluzia a fost: "E ultima noastra zi in Bulgaria, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro