Cei doi pui de leu nascuti la Gradina Zoologica din Targu-Mures au fost "botezati"

Cei doi pui de leu nascuti la Gradina Zoologica din Targu-Mures au fost

"Acum la varsta de 3 luni ii ducem la pavilionul de lei, unde vor trai in continuare si unde este amenajat un spatiu special pentru ei (...) Nu o sa fie impreuna cu parintii, avem un mascul si trei femele adulte, iar in grupul acela nu mai introducem si cei doi pui", spune directorul Zoo.

acum 57 luni (10 Feb 2015)

Puii de leu s-au nascut in 12 noimebrie 2014 si, dupa cum spune directorul Gradinii Zoologice din Targu-Mures, Kopacz Andras, leoaica i-a abandonat. "Acum la varsta de 3 luni ii ducem la pavilionul de lei, unde vor trai in continuare si unde este amenajat un spatiu special pentru ei (...) Nu o sa fie impreuna cu parintii, avem un mascul si trei femele adulte, iar in grupul acela nu mai introducem si cei doi pui", spune directorul Zoo.

Cum toate animalele au nume la Zoo Targu-Mures, cei doi puiuti au primit si ei "botezul": Lica si Tica. "Avem deja cateva experiente interesante cu care nu se pot lauda foarte multe gradini zoologice si incercam ca si numele animalelor sa fie pe intelesul si pe pronuntia copiilor, iar istorioarele lor o sa la materializam in cateva filmulete sau o serie de amintiri ale gradinii zoologice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro