Cei doi oameni de fotbal care l-au tradat pe Mitica Dragomir la alegerile de la LPF din 2013

Cei doi oameni de fotbal care l-au tradat pe Mitica Dragomir la alegerile de la LPF din 2013

Aveam nevoie de doua voturi, de votul lui Porumboiu si de votul lui Neculaie, de la Brasov. Si a doua zi il vad pe Ciprian ca vine, nu pe Porumboiu, si imi zice: "Nea Mitica, mi-e rusine de matale, dar mi-a spus sa votez cu Gino".

acum 71 luni (5 Jan 2017)

Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a dezvaluit la Dolce Sport detalii nestiute despre modul cum a fost inlaturat din functie. Aveam nevoie de doua voturi, de votul lui Porumboiu si de votul lui Neculaie, de la Brasov.

Porumboiu, seara, a venit la mine la hotel, a mancat o cratita de crenvursti cu cineva. Si a doua zi il vad pe Ciprian ca vine, nu pe Porumboiu, si imi zice: "Nea Mitica, mi-e rusine de matale, dar mi-a spus sa votez cu Gino". Azi a trimis pe cineva si i-am dat niste bani imprumut si maine, cu 5 minute inainte de Adunarea Generala, vine, ma pupa, eu ii zic "Ioane...", iar el imi zice: "Nea Mitica, in mine sa ai incredere toata viata. Si plecam impreuna la sala de sedinte. Gheorghe Stefan), care imi spusese "Am obligatii fata de astia, nu te supara pe mine".

Ioan Niculae, de la Astra, a venit cu doua zile inainte si mi-a zis "Nea Mitica, te curata astia. Nu ca te curata, esti curatat de astazi. Dar fii atent, eu sunt corect, Dinu Gheorghe iti va arata votul, pentru ca eu nu vin acolo. Dimineata, Niculae imi zice ca vrea sa bea o cafea la mine la hotel. Si imi zice din nou ca sunt curatat, ca nu am scapare, dar ca Dinu Gheorghe imi va da votul.

Apoi, seara, venea cate un presedinte, cate un presedinte de la intalnirea cu Victor Ponta. "Domn' presedinte, eu votez cu dumneata, dar ne-a spus ca ne face aia, ca ne face aia... ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro