Cei doi barbati banuiti ca au jefuit o casa de amanet din Bucuresti au fost prinsi la Calarasi

Cei doi barbati banuiti ca au jefuit, sambata, o casa de amanet din Sectorul 3 din Bucuresti au fost prinsi de politisti la Calarasi, informeaza Politia Capitalei. ''Dupa cateva ore de la eveniment, din datele obtinute s-a conturat ipoteza ca aceasta fapta se coroboreaza cu un furt, comis in noaptea de 20/ 21 aprilie, dintr-o societate comerciala, de pe raza sectorului 4, cand au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft.

acum 25 luni (23 Apr 2017)

Cei doi barbati banuiti ca au jefuit, sambata, o casa de amanet din Sectorul 3 din Bucuresti au fost prinsi de politisti la Calarasi, informeaza Politia Capitalei. Unul dintre ei, in varsta de 20 de ani, are dubla cetatenie, romana si italiana, iar celalalt, in varsta de 23 de ani, este cetatean italian.

Cei doi ar fi si autorii unui furt comis la sfarsitul lunii aprilie, dintr-o societate comerciala, de pe raza sectorului 4, cand au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft.

Sambata, in jurul orei 14,40, Politia Capitalei a fost sesizata prin apel 112 ca doua persoane, mascate, sub amenintarea unui pistol si prin exercitarea de acte de violenta asupra operatorului comercial au sustras mai multe bijuterii, dupa care au fugit.

''Dupa cateva ore de la eveniment, din datele obtinute s-a conturat ipoteza ca aceasta fapta se coroboreaza cu un furt, comis in noaptea de 20/ 21 aprilie, dintr-o societate comerciala, de pe raza sectorului 4, cand au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft. In urma actiunii declansate, care a condus la depistarea celor doi, au fost gasite si recuperate bijuteriile sustrase din casa de amanet, in valoare totala de aproximativ 120.000 de lei. De asemenea, in cursul noptii au fost gasite armele tip airsoft sustrase, o parte din ele in locuinta unuia dintre cei doi, parte din ele abandonate in apropierea casei acestuia'', au aratat oamenii legii, intr-un comunicat de presa. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro