Cei cinci incompatibili din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Cei cinci incompatibili din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Fost consilier pe listele PDL, inainte de a profita de ordonanta de urgenta care a legalizat traseismul politic timp de 45 de zile, Gabriel Cosmin Pirvu, ocupa ilegal functia de consilier general al Bucurestiului.

acum 84 luni (5 Oct 2014)

De luni de zile toti stiu ca au printre ei "ilegalisti", dar ii ascund mai ceva decat parlamentarii pe Mircea Diaconu sau, mai nou pe senatorul incompatibil Akos Mora.

Fost consilier pe listele PDL, inainte de a profita de ordonanta de urgenta care a legalizat traseismul politic timp de 45 de zile, Gabriel Cosmin Pirvu, ocupa ilegal functia de consilier general al Bucurestiului. Mai mult, el a fost numit recent si viceprimar al Capitalei, dupa ce a ales sa voteze, alaturi de alti doi colegi democrat-liberali, alaturi de PSD. Agentia Nationala de Integritate (ANI) a trimis la CGMB hartiile care arata ca noul viceprimar al Capitalei nu are ce cauta in Consiliul General al Municipiului Bucuresti si ca, potrivit legii, el trebuie dat afara.

"PIRVU COSMIN GABRIEL s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 05 mai 2010 - 02 mai 2011, intrucat a exercitat, simultan, functia de Consilier general in cadrul C.G. Bucuresti si calitatea de administrator - membru in Consiliul de Administratie al Societatii Nationale a Sarii S.A., Bucuresti", se arata in comunicatul Agentiei Nationale de Integritate (ANI). ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro