CEFC China va achizitiona o participatie de 20 puncte in compania americana de brokeraj Cowen

CEFC China va achizitiona o participatie de 20 puncte in compania americana de brokeraj Cowen

Tranzactia, cea mai recenta din seria de investitii ale firmelor chinezesti in companiile americane, va oferi, de asemenea, dreptul CEFC de a desemna trei directori in consiliul de administratie a companiei din New York.

acum 58 luni (30 Mar 2017)

Tranzactia, cea mai recenta din seria de investitii ale firmelor chinezesti in companiile americane, va oferi, de asemenea, dreptul CEFC de a desemna trei directori in consiliul de administratie a companiei din New York. a declarat ca firma chinezeasca Tencent Holdings Ltd a achizitionat o participatie de 5 procente din companie pentru suma de 1,78 miliarde de dolari.

"Acest parteneriat va accelera cresterea in zonele principale de expertiza ale companiei Cowen: servicii bancare de investitii, actiuni, cercetare si managementul investitiilor", a declarat Peter Cohen, directorul executiv al Cowen.

CEFC va plati 17 dolari pentru fiecare actiune Cowen de clasa A, reprezentand o valoare cu 29,5% mai mare fata de pretul de inchidere a actiunilor de marti.

Acordul, care va fi finalizat pana la finalul celui de-al treilea trimestru al anului 2017, vor fi supuse aprobarilor institutiilor de reglemantare si celor guvernamentale, conform declaratiilor companiilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro