Ceausescu si elixirul secret al tineretii: folosea dispozitivul anti-batranete inventat de celebrul Nikola Tesla

Ceausescu si elixirul secret al tineretii: folosea dispozitivul anti-batranete inventat de celebrul Nikola Tesla

Cine este Nikola Tesla Nikola Tesla, un aroman nascut in Lika - Croatia, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari oameni de stiinta ai sfarsitului de secol XIX si inceputului de secol XX, a fost fascinat inca de cand avea 5 ani de puterile misterioase si magice ale apei, ale cristalelor si a luminii, in special a fulgerului, un copil ce avea, inca de pe-atunci, o putere de memorare si de vizualizare greu de explicat. El este "parintele telegrafului" si al dispozitivelor wireless, al roboticii, al balisticii, al primelor computere, al razelor X, al fizicii nucleare, al laserului, al rachetelor, al curentului alternativ, al campului magnetic rotativ, al motorului electric, al satelitilor, al becului cu neon, al bobinei cu inductie electromagnetica, al radarului, al televiziunii, al Internetului, al pagerelor si telefoanelor mobile, al primului accelerator de particule din lume si a altor 700 de inventii (multe considerate si azi secrete de stat) - fara de care Mileniul III nu ar putea exista.

acum 61 luni (3 Jun 2015)

In sala de curs din Severin, kinetoterapeutul Dan Alexoae explica studentilor sai efectele luminii polarizate, a culorilor si a luminii generate de dispozitivele Tesla. Detine cinci astfel de aparate, produse in anii 1910-1920, perfect functionabile, si pe care le foloseste pentru vindecarea pacientilor sai care ii trec pragul cabinetului cu diverse probleme de sanatate (dureri de spate, dureri de genunchi, cicatrizare rani, fara niciun fel de efecte secundare).

"In 1989, am cunoscut pe unul dintre terapeutii familiei Ceausescu, care efectua masaj terapeutic, dar si masaj cu lumina cu un dispozitiv vechi de peste 100 de ani inventat de Nicola Tesla.

Despre terapeutul familiei Ceausescu, Dan Alexoae stie ca a absolvit cinci ani de medicina, insa din cauza originii "nesanatoase" nu a reusit sa termine facultatea:

"El a facut cinci ani de medicina pentru ca a fost dat afara de comunisti intrucat parintii lui aveau niste magazine in Bucuresti si era considerat un mic chiabur. Elena Ceausescu i-a propus sa-i dea diploma de doctor, insa el a refuzat-o cu delicatete si i-a spus ca ceea ce stie face bine si nu mai are nevoie de nicio o alta diploma. Mi-a spus totusi ca familia Ceausescu folosea foarte multe leacuri populare, imi povestea ca Elena Ceausescu avea obiceiul sa se traga pentru dureri de spate cu untura de urs si de multe ori mirosea, mai ales daca era cald.

"Aportul de oxigen (ozon) adus de Violet Ray insemna o ardere rapida a cestor deseuri urmata de usurarea tesuturilor si de revenirea la starea de tinerete a organismului.

Cine este Nikola Tesla

Nikola Tesla, un aroman nascut in Lika - Croatia, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari oameni de stiinta ai sfarsitului de secol XIX si inceputului de secol XX, a fost fascinat inca de cand avea 5 ani de puterile misterioase si magice ale apei, ale cristalelor si a luminii, in special a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro