Cea mai usoara si gustoasa reteta in post: peste la gratar, cu garnitura de ciuperci. Cum il pregatesti ca sa iasa gustos
Frecati apoi pasta de usturoi obtinuta cu putina sare grunjoasa si o lingura de ulei extravirgin de masline, ca la maioneza, si apoi zdrobiti cateva rosii coapte pe gratar.
Gela Dumitrache, invatatoare in comuna Unirea, sotie de pescar, gateste cu drag preparate rapide si sanatoase. Cea mai buna mancare e pestele fript pe gratar, alaturi de o garnitura de ciuperci, mamaliguta si mujdei de usturoi. Reteta este simpla de tot...Asadar, daca aveti cativa pesti proaspeti, nu conteaza de care, puteti face si voi ca noi... In timp ce gratarul sfaraie, curatati si pisati cativa catei de usturoi intr-un castronel mai adunat. Frecati apoi pasta de usturoi obtinuta cu putina sare grunjoasa si o lingura de ulei extravirgin de masline, ca la maioneza, si apoi zdrobiti cateva rosii coapte pe gratar. Taiati marunt cateva fire de patrunjel proaspat si gata garnitura pestelui!
Va recomandam si:
Cea mai buna fasole cu ciolan afumat, dupa o reteta din Baragan. Cat trebuie fiert preparatul pentru a fi absolut delicios
Cum sa prepari cea mai buna dulceata de capsuni. Ingredientele secrete ale unei retete din Baragan, vechi de sute de ani ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro