Cea mai tare garantie pentru un smartphone!

Cea mai tare garantie pentru un smartphone!

Ceea ce atrage atentia si scoate noul smartphone M5 in evidenta sunt insa serviciile oferite de Evolio impreuna cu terminalul: garantie pentru spargerea ecranului si actualizare Over the Air a sistemului de operare, disponibila in luna iulie.

acum 87 luni (12 Jun 2015)

Ceea ce atrage atentia si scoate noul smartphone M5 in evidenta sunt insa serviciile oferite de Evolio impreuna cu terminalul: garantie pentru spargerea ecranului si actualizare Over the Air a sistemului de operare, disponibila in luna iulie. Conform informatiilor oferite de companie, Evolio va inlocui gratuit in perioada de garantie a telefonului, o singura data, ecranul acestuia, indiferent daca este spart, zgariat, sau prezinta orice alte probleme generate de o utilizare mai putin atenta.

Ecranul este una dintre cele mai importante componente ale unui smartphone, prin intermediul acestuia realizandu-se toata interactiunea cu device-ul si, adesea, este cea mai scumpa piesa a carei inlocuire costa cam jumatate din valoarea platita initial pe telefon.

De asemenea, smartphone-ul Evolio mai aduce o premiera, M5 fiind primul telefon al companiei care isi va face automat upgrade-ul la o versiune superioara a sistemului de operare.

Caracteristicile tehnice ale smartphone-ului Evolio M5 mai includ sistemul audio de calitate Digital True Surround, Bluetooth, echiparea Dual SIM si receptoarele GPS si Wi-Fi. Pachetul de vanzare include si o pereche de casti Evolio cu microfon de inalta calitate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro