Cea mai scumpa masina a pompierilor: o autospeciala a costat 400.000 de euro

Cea mai scumpa masina a pompierilor: o autospeciala a costat 400.000 de euro

Masina poate fi manevrata de la un post de comanda principal aflat la baza turnului rotitor care permite executarea tuturor manevrelor, dar si din postul secundar amplasat pe platforma, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.Linia tehnica de intretinere echipamente individuale de protectie are rolul de a asigura igienizarea, curatarea si dezinfectarea echipamentului individual de protectie si uscarea acestuia.

acum 29 luni (1 Mar 2018)

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a prezentat, miercuri, autospeciala destinata interventiei si salvarii de la inaltime pe timpul stingerii incendiilor si in cazul producerii unor accidente tehnologice, dezastre sau calamitati naturale.

"Autospeciala, in valoare de peste 400.000 euro, specializata pentru interventie si salvare la inaltimi, de pana la 42 de metri, este formata dintr-un turn rotitor compus din: pachet de scari, platforma de lucru la varf si lift.

Masina poate fi manevrata de la un post de comanda principal aflat la baza turnului rotitor care permite executarea tuturor manevrelor, dar si din postul secundar amplasat pe platforma, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.Linia tehnica de intretinere echipamente individuale de protectie are rolul de a asigura igienizarea, curatarea si dezinfectarea echipamentului individual de protectie si uscarea acestuia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro