Cea mai puternica rugaciune care face minuni pentru sanatate. Cum si cui trebuie sa te rogi ca sa te vindeci de boli

Cea mai puternica rugaciune care face minuni pentru sanatate. Cum si cui trebuie sa te rogi ca sa te vindeci de boli

Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli: Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile stiute si nestiute de noi. Ce vraji de iubire se fac si cum aduci sporul in casa Traditii si superstitii de Sfintii Mihail si Gavril, cei care poarta cheile Raiului.

acum 53 luni (15 Aug 2016)

Sfantul Ioan Gura de Aur spunea despre puterea rugaciunii:

"Rugaciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodata nu se goleste, bogatie nesecata, liman fara valuri, temelia pacii, radacina, izvorul, mama tuturor bunatatilor, mai puternica decat o imparatie. Si, ca sa stii ca rugaciunea care se savarseste la moment de nevoie, este mai intai ascultata, iata ce zice profetul: "In necazul meu am chemat pe Domnul si m-a auzit" (Ps.

Despre forta rugaciunii s-au convins si oamenii de stiinta, iar rezultatele studiilor au fost, de-a dreptul spectaculoase. "O rugaciune este un remediu puternic", spunea Valeri Slezin, seful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din Petersburg. Pe masura ce persoana creste, aceasta senzatie de siguranta dispare, activitatea creierului creste si acest ritm al biocurentilor cerebrali devine rar, numai in timpul somnului profund sau al rugaciunii, asa dupa cum a dovedit omul de stiinta.

Grijile dispar

Este un fapt cunoscut ca bolile sunt cauzate mai ales de situatii negative si afronturi care ne raman infipte in minte. Astfel, devine posibila atat vindecarea psihica si morala cat si cea fizica, spun oamenii de stiinta. Cercetarile medicale din ultima vreme au demonstrat ca rugaciunea pentru sine, dar si cea spusa pentru altii scad nivelul hormonilor de stres, reduc tensiunea arteriala, durerile cronice, tulburarile de somn, anxietatea. Deci, pentru orice situatie ne adresam unor sfinti cu puteri mari, cum e Maica Domnului, la care ne rugam in toate imprejurarile", spune parintele Nicusor Dascalu de la Episcopia Sloboziei si Calarasilor. Pe Fecioara Maria o au ca si ocrotitoare copiii care au fost botezati cu numele ei sfant si tot ea este purtatoarea de grija a tuturor manastirilor din tara noastra. Sfanta Fecioara este o buna mijlocitoare catre Dumnezeu si ori de cate ori ii cer... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro