Cea mai PERICULOASA femeie din lume: Fata cu FUNDUL MARE din crima organizata MEXICANA | GALERIE FOTO

Cea mai PERICULOASA femeie din lume: Fata cu FUNDUL MARE din crima organizata MEXICANA | GALERIE FOTO

In timp ce serviciile de informatii americane sunt in alerta in ceea ce o priveste pe Claudia si gruparea, "Kim Kardashian criminala" isi face poze "de fite", dovedind, cum noteaza, fara perdea, unele dintre tabloide "ca o doare an fundul mare ca e cautata pentru crime, droguri si violenta".

acum 68 luni (8 Nov 2014)

Claudia Ochoa Felix din Mexic duce o viata de milionar, avand chiar si garzi de corp. Acestea nu o apara de fanii infocati, ci de asasini. Posteaza des poze cu ea pe diferite retele de socializare si are milioane de fani in intreaga lume, unii supranumind-o "Kim Kardashian criminala" - deoarece se considera ca seamana cu celebra starleta americana.

Au bombardat

Se spune ca in fata brunetei cu forme rubensiene nu mai sufla nimeni in front. Gruparea Los Antrax este responsabila de sute de crime sangeroase si afaceri mai mult decat oneroase cu droguri. In timp ce serviciile de informatii americane sunt in alerta in ceea ce o priveste pe Claudia si gruparea, "Kim Kardashian criminala" isi face poze "de fite", dovedind, cum noteaza, fara perdea, unele dintre tabloide "ca o doare an fundul mare ca e cautata pentru crime, droguri si violenta". Potrivit unui raport, fotografiile cu ea au bombardat media mondena din SUA, ba chiar ea a dat si un interviu televizat! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro