Cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, disponibila la metroul bucurestean din 8 februarie

Bucurestenii abonati la operatorul telekom Vodafone, care calatoresc cu metroul, vor avea acces, timp de o luna si jumatate, la cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, relateaza Agerpres, Toti utilizatorii Vodafone pot beneficia de reteaua 4G certificata de P3 Communications, garantata prin trafic gratuit de date la metroul din Capitala, in perioada 8 februarie - 31 martie.

acum 63 luni (8 Feb 2016)

Bucurestenii abonati la operatorul telekom Vodafone, care calatoresc cu metroul, vor avea acces, timp de o luna si jumatate, la cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, relateaza Agerpres,

Toti utilizatorii Vodafone pot beneficia de reteaua 4G certificata de P3 Communications, garantata prin trafic gratuit de date la metroul din Capitala, in perioada 8 februarie - 31 martie. De asemenea, cu ajutorul Bibliotecii Virtuale, calatorii pot avea acces la continut digital, cu zeci de carti, intr-un proiect derulat de Vodafone cu editura Humanitas.

Traficul de date de la metroul bucurestean va fi gratuit pentru toti utilizatorii Vodafone, fie abonati sau clienti ai cartelei pre-pay, fie ai serviciilor de business.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari.

La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

La nivel local, numarul clientilor Vodafone Romania (utilizatori ai serviciilor mobile, ai serviciilor de voce si internet fix si m2m) era de 9,101 milioane, la 31 decembrie 2015, in crestere cu 496.723 fata de perioada similara a anului precedent. De asemenea, compania a inregistrat o crestere de 5,1% a veniturilor din servicii in ultimul trimestru din 2015, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2014, pana la 173,9 milioane euro. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro