Cea mai mare inchisoare din lume se va deschide in Rusia in 2016

Cea mai mare inchisoare din lume se va deschide in Rusia in 2016

Kresty-2, cea mai mare puscarile, va costa 11,9 miliarde de ruble (229 milioane de euro) din fonduri publice, a declarat Korniyenko, citat de "Russian Legal Information Agency" (RAPSI).

acum 112 luni (19 Oct 2014)

Kresty-2, cea mai mare puscarile, va costa 11,9 miliarde de ruble (229 milioane de euro) din fonduri publice, a declarat Korniyenko, citat de "Russian Legal Information Agency" (RAPSI). Centrul va avea patru curti interioare mari si peste 150 de camere de vizitare. Kresty-2 va putea gazdui pana la 4.000 de persoane.

Fiecare detinut va avea la dispozitie un spatiu de locuit de sapte metri patrati, standard care indeplineste cerintele Comitetului European de Prevenire a Torturii. Kresty-2 va fi primul centru de detentie din Rusia echipat cu lifturi. Cladirile zonei centrale sunt aranjate in forma de cruce, fapt care permite oficialilor sa aiba un control mai bun, sustine Korniyenko. Centrul de detentie Kresty-1 a fost conceput in original pentru a gazdui 1.150 de detinuti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro