Cea mai mare gala de KICKBOXING din aceasta vara are loc astazi ! Fratii Stoica, ultimele declaratii inainte de meci

Cea mai mare gala de KICKBOXING din aceasta vara are loc astazi ! Fratii Stoica, ultimele declaratii inainte de meci

A doua gala Respect World Series se va desfasura incepand cu ora 20.00, in Londra si va transmisa si in Romania, atat online, cat si pe DigiSport. Andrei Stoica ,,Au fost sute de ore de antrenament" Un alt meci important este cel pe care il va sustine fratele mai mare al lui Bogdan, Andrei Stoica ,,Diseara va fi spectacol in ring.

acum 87 luni (2 Jul 2016)

A doua gala Respect World Series se va desfasura incepand cu ora 20.00, in Londra si va transmisa si in Romania, atat online, cat si pe DigiSport. Vor intra in ring Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Sebastian Ciobanu, Arnold Oborotov, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Badoi, Ciprian Schiopu, Mirel Iacob si multi altii.

Dupa ce la inceputul lunii mai a cucerit titlul de campion mondial in circuitul Showdown Fight Night 2 din Gemania, Bogdan Stoica promite un show de zile mari in gala Respect World Series. Andrei Stoica ,,Au fost sute de ore de antrenament"

Un alt meci important este cel pe care il va sustine fratele mai mare al lui Bogdan, Andrei Stoica

,,Diseara va fi spectacol in ring. Sunt optimist si sunt sigur ca voi avea un rezultat care ii va face mandrii pe romani. Au fost sute de ore de antrenament, se vor vedea rezultatele. Referitor la orasul gazda, am fost alaturi de fratele meu sa-i cunoastem pe romanii care locuiesc in Londra. Am avut surpiza extrem de placuta sa vina sa se intereseze de gala Respect World Series atat romani care s-au mutat in Regat, cat si britanici care ne stiau in cel mai mic detaliu performantele si galele in care am luptat. Antrenorul lui Andrei, Mircea Andrei, intareste cele spuse de sportiv ,, Au fost extreme de complexe antrenamentele.Eu sunt sigur ca va face o figura frumoasa in Londra.

+ Andrei Stoica - Craciun de campion. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro