Ce vor invata beizadelele in cadrul scolii pentru copii bogati: "Sunt adevarate necesitati sociale pentru cei instariti"

Ce vor invata beizadelele in cadrul scolii pentru copii bogati:

Barbatul mai are o afacere, "The Dishhh", o companie de lifestyle pe care a creat-o pentru a le veni in ajutor oamenilor care il cauta constant pentru sfaturi despre locurile in care pot sa se distreze sau sa manance.

acum 98 luni (13 Feb 2016)

Jonathan Cheban, cunoscut mai mult datorita prieteniei cu starleta americana Kim Kardashian, se pregateste sa deschida o scoala pentru copii bogati, unde acestia vor invata mai multe despre traiul de lux. In cadrul "Scolii Internationale din New York, unde Cheban va fi "Decanul Culturii Populare", studentii vor primi lectii despre lucrurile care nu se invata, de obicei, in scolile traditionale. Acestia vor afla detalii despre tipurile de caviar existente, cat si care sunt pretentiile pe care trebuie sa le aiba atunci cand aleg tapiteria scaunelor din avionul lor privat. Daca vrei sa cumperi un diamant, trebuie sa stii care este claritatea acestuia, la fel cum daca vrei sa cumperi un avion, trebuie sa stii tipurile de piele cu care iti poti tapita scaunele. Programa scolara va fi realizata chiar de Cheban, care se bazeaza pe cunostintele sale despre un stil de viata luxos. Barbatul mai are o afacere, "The Dishhh", o companie de lifestyle pe care a creat-o pentru a le veni in ajutor oamenilor care il cauta constant pentru sfaturi despre locurile in care pot sa se distreze sau sa manance. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro