Ce vor barbatii sa stie femeile despre sexualitatea masculina

Ce vor barbatii sa stie femeile despre sexualitatea masculina

Prin urmare, femeile ar trebui sa realizeze si sa inteleaga faptul ca barbatii sunt mai putin afectuosi dupa o partida de sex si pentru ca au fost invatati ca etalarea sentimentelor este un semn de slabiciune, atitudine nedemna de un barbat. Psihologul american Joe Kort spune ca barbatii si-ar dori ca in astfel de situatii sa simta ca partenerele lor se bucura in egala masura de o astfel de partida de sex, nu ca este un act pe care il accepta resemnate si il percep ca pe o jignire directa. Barbatii stiu sa se bucure de beneficiile sexului Femeile ii acuza pe barbati ca au tot timpul chef de sex, dar este un lucru normal daca tinem cont de faptul ca barbatii vad actul sexual ca pe o sarbatoare.

acum 62 luni (28 Oct 2014)

Studii legate de sexualitatea masculina si descoperirile facute de psihologi in decursul timpului arata ca sexul nu trebuie privit intr-un mod simplist in cazul barbatilor. Womansday.com a realizat un articol bazat pe opinii din partea specialistilor si pe cercetari stiintifice care indica aspectele pe care barbatii si-ar dori ca femeile sa le inteleaga mai bine, dar care au ajuns sa fie ignorate urmare a faptului ca sexualitatea masculina este redusa la organele genitale de cultura in care traim.

Si barbatii au nevoie de complimente

Barbatii nu sunt atat de diferiti de femei cand vine vorba despre modul in care complimentele actioneaza ca un "combustibil" din punct de vedere sexual. Nu numai femeile au nevoie de confirmari in ceea ce priveste cat de atractive sunt pentru partener din punct de vedere fizic sau in legatura cu cat de bine isi fac perechea sa se simta in pat.

Si barbatii se tem de intimitate

Rezultatele mai multor studii au aratat ca baietii sunt mai afectuosi decat fetele pana in momentul in care ajung la varsta scolara. Prin urmare, femeile ar trebui sa realizeze si sa inteleaga faptul ca barbatii sunt mai putin afectuosi dupa o partida de sex si pentru ca au fost invatati ca etalarea sentimentelor este un semn de slabiciune, atitudine nedemna de un barbat. Macar din cand in cand puteti sa le oferiti posibilitatea de a veni ei spre voi, in loc sa va suparati ca sunt lipsiti de sensibilitate.

Barbatii apreciaza sexul de dragul sexului

Femeile ar trebui sa inteleaga faptul ca barbatilor le place uneori ideea unei partide rapide de sex, fara preludiu sau alte efuziuni sentimentale. Psihologul american Joe Kort spune ca barbatii si-ar dori ca in astfel de situatii sa simta ca partenerele lor se bucura in egala masura de o astfel de partida de sex, nu ca este un act pe care il accepta resemnate si il percep ca pe o ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro