Ce variante de premieri tehnocrati are Victor Ponta. Ce spun social-democratii

Ce variante de premieri tehnocrati are Victor Ponta. Ce spun social-democratii

In conditiile in care PSD da presedintele, premierul ar trebui sa fie un bun profesionist venit din alta parte, un tehnocrat", spune Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, care nu-i inchide usa nici lui Tariceanu, desi acesta vine din partea unui partid cu doctrina speciala: liberalism de stanga.

acum 100 luni (22 Sep 2014)

Doua nume din afara PSD sunt vehiculate intens pe scena politica pentru a-i succeda lui Ponta in fruntea Guvernului, daca acesta ajunge la Cotroceni.

Intrebat daca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, cel care ravneste pe tacute la fotoliul de premier, se poate impaca cu ideea ca nu el va fi avansat in Executiv, premierul a raspuns: "Da. Deocamdata am castigat toate bataliile pe care le-am dat impreuna"

Pe de alta parte, membrii din conducerea PSD nu par surprinsi de afirmatiile lui Ponta, desi partidul ar putea fi afectat in preajma alegerilor prezidentiale. Eu am fost printre primii care au spus ca Ponta nu ar trebui sa numeasca un premier PSD. In conditiile in care PSD da presedintele, premierul ar trebui sa fie un bun profesionist venit din alta parte, un tehnocrat", spune Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, care nu-i inchide usa nici lui Tariceanu, desi acesta vine din partea unui partid cu doctrina speciala: liberalism de stanga. "Tariceanu este unul dintre premierii performanti ai acestei tari, deci poate fi un nume de luat in discutie. Totusi, presedintele va trebui sa numeasca premierul sustinut de majoritatea parlamentara", a spus Sova. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro